Contient des Elements Interactifs

Contactgegevens Contient des Elements Interactifs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Contient des Elements Interactifs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Contient des Elements Interactifs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LEOPOLD WIENER, 4, BRUXELLES, BELGIUM 1170, België

Telefoon (phone): 32/2/6759502 32/2/6759502

Fax (fax): 32/2/6759479 32/2/6759479

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Contient des Elements Interactifs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Contient des Elements Interactifs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Contient des Elements Interactifs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Contient des Elements Interactifs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Contient des Elements Interactifs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Contient des Elements Interactifs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Contient des Elements Interactifs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Contient des Elements Interactifs
Products information Contient des Elements Interactifs

BTW identificatienummer (tax): BE02175537109
Ondernemingsnummer: 3749603271
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 102,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Contient des Elements Interactifs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Contient des Elements Interactifs
(Get full report from official database of BE for Contient des Elements Interactifs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Contient des Elements Interactifs
Addition kinds of activities for Contient des Elements Interactifs

6163. Lening makelaars | Loan brokers
20239901. Ingeblikte room | Canned cream
20510201. Broodjes, zoet: behalve bevroren | Buns, sweet: except frozen
26529900. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
34430208. Warmtewisselaars, plaat type | Heat exchangers, plate type
35850204. Ijsmachines | Ice making machinery
39140304. Bestek, tin | Flatware, pewter
39310208. Snaren, muziekinstrument | Strings, musical instrument
50999913. Zonnebril | Sunglasses

Werken bij Contient des Elements Interactifs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Contient des Elements Interactifs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Contient des Elements Interactifs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Contient des Elements Interactifs. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitssysteemmanager (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Registreren en administratief opvolgen van klanten-, leveranciers- en interne klachten - Borgen en coördineren van het kwaliteitssysteem (ISO9001) - Uitdenken en uitschrijven van kwaliteitssysteemdocumenten - Opleiden en coachen van medewerkers ifv het kwaliteitssysteem - Kwaliteitsvergadering uitvoeren - Interpreteren en presenteren van de analyses obv kwaliteitscijfers en evaluaties, bijhouden van de niet-kwaliteitskosten - Coördineren van het kwaliteitsplan, de kalibratie en het onderhoud - Adhv de cijfergegevens, problemen vaststellen en analyseren - Uitvoeren en opvolgen van interne en externe audits - Analyseren van problemen en komen tot mogelijke oplossingen

  • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

  • Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

  • Kassa/Aanvullen Supermarkt regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt elke klant met een glimlach Je luistert naar wat de klant nodig heeft Je voert zowel kassa uit als het aanvullen van rekken. Bij interesse word je ook bij onze afdeling vlees/charcuterie ingeschakeld (geen must) Je springt bij waar nodig je zorgt ervoor dat jouw afdeling steeds netjes en proper is

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GISTEL - OUDENBURG (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gistel - Oudenburg zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in regio Oostkamp 24u/week (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp/Hertsberge/Waardamme. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken, andere huishoudelijke taken en ev. koken. Uren verspreid over meerdere dagen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • Front End Drupal Developer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOVATION

    Type: Vaste Job

    Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van Contient des Elements Interactifs in sociale netwerken
Look for responds of Contient des Elements Interactifs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Contient des Elements Interactifs. Laat een reactie achter voor Contient des Elements Interactifs. Contient des Elements Interactifs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Contient des Elements Interactifs. Leave a respond for Contient des Elements Interactifs. Contient des Elements Interactifs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Contient des Elements Interactifs op de google maps. Adres en contacten Contient des Elements Interactifs
Location of Contient des Elements Interactifs on the google maps. Address and contacts of Contient des Elements Interactifs

Andere gerelateerde bedrijven als come Contient des Elements Interactifs Contient des Elements Interactifs: DE HONDT-DIDDENS | Rebor SPRL | D.C. EXPRESS | FA. VAN STEEN SENTA | CENTRE P.M.S.

Other related companies as Contient des Elements Interactifs: DE HONDT-DIDDENS | Rebor SPRL | D.C. EXPRESS | FA. VAN STEEN SENTA | CENTRE P.M.S.

Contient des Elements Interactifs is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Contient des Elements Interactifs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02175537109. Het bedrijf Contient des Elements Interactifs bevindt zich op het adres: AVENUE LEOPOLD WIENER, 4, BRUXELLES, BELGIUM 1170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 102,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Contient des Elements Interactifs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Contient des Elements Interactifs is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Contient des Elements Interactifs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Contient des Elements Interactifs, openstaande posities, locatie van Contient des Elements Interactifs op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Contient des Elements Interactifs is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Contient des Elements Interactifs, company assigned to the tax number BE02175537109. The company Contient des Elements Interactifs is located at the address: AVENUE LEOPOLD WIENER, 4, BRUXELLES, BELGIUM 1170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 102,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Contient des Elements Interactifs were not found.
The main activity of Contient des Elements Interactifs is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Contient des Elements Interactifs is not available. You also can look at reviews of Contient des Elements Interactifs, open positions, location of Contient des Elements Interactifs on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Contient des Elements Interactifs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Contient des Elements Interactifs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Contient des Elements Interactifs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Contient des Elements Interactifs, employees, financial statistics.