CompuNet systems Solutions bvba

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • CompuNet systems Solutions bvba
Private companiesJustice, Public Order and Safety • CompuNet systems Solutions bvba

Contactgegevens CompuNet systems Solutions bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CompuNet systems Solutions bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

CompuNet systems Solutions bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Liersesteenweg 532640,, België

Telefoon (phone): 3234543561 3234543561

Fax (fax): +32 (69) 416-67-15 +32 (69) 416-67-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CompuNet systems Solutions bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CompuNet systems Solutions bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CompuNet systems Solutions bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CompuNet systems Solutions bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CompuNet systems Solutions bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CompuNet systems Solutions bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CompuNet systems Solutions bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CompuNet systems Solutions bvba
Products information CompuNet systems Solutions bvba

BTW identificatienummer (tax): BE09290557861
Ondernemingsnummer: 2015136718
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in CompuNet systems Solutions bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CompuNet systems Solutions bvba
(Get full report from official database of BE for CompuNet systems Solutions bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor CompuNet systems Solutions bvba
Addition kinds of activities for CompuNet systems Solutions bvba

239900. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
25110000. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
30890501. Boten, nonrigid: kunststoffen | Boats, nonrigid: plastics
50469901. Saldi, exclusief laboratorium | Balances, excluding laboratory
73890302. Aflossingsdienst van de coupon | Coupon redemption service
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government

Werken bij CompuNet systems Solutions bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CompuNet systems Solutions bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CompuNet systems Solutions bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CompuNet systems Solutions bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

  • Boekhouder voor marktleider te Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Boekhouder voor een bedrijf in het trendy Antwerpen-Zuid. Onze klant is marktleider binnen zijn sector en is gelegen in het trendy Antwerpen-Zuid. Je komt terecht in een hecht en dynamisch team dat popelt om jou te ontmoeten. De werkplek is vlot bereikbaar en er voldoende parkeergelegenheid. Als Boekhouder zijn dit jouw verantwoordelijkheden: Je boekt de aankoop-, verkoopfacturen en banken in Je beheert de Amex-afrekeningen Je neemt het debiteurenbeheer op jou Je verzorgt de btw-aangiften Je staat in voor de maandafsluiting Je verricht de betalingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoogstraten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van CompuNet systems Solutions bvba in sociale netwerken
Look for responds of CompuNet systems Solutions bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor CompuNet systems Solutions bvba. Laat een reactie achter voor CompuNet systems Solutions bvba. CompuNet systems Solutions bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CompuNet systems Solutions bvba. Leave a respond for CompuNet systems Solutions bvba. CompuNet systems Solutions bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CompuNet systems Solutions bvba op de google maps. Adres en contacten CompuNet systems Solutions bvba
Location of CompuNet systems Solutions bvba on the google maps. Address and contacts of CompuNet systems Solutions bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come CompuNet systems Solutions bvba CompuNet systems Solutions bvba: COIFFURE BERNADETTE | SQUAMA | Jaunart S Entreprise | JAN BOGAERTS | Meili & Co SPRL

Other related companies as CompuNet systems Solutions bvba: COIFFURE BERNADETTE | SQUAMA | Jaunart S Entreprise | JAN BOGAERTS | Meili & Co SPRL

CompuNet systems Solutions bvba is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CompuNet systems Solutions bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09290557861. Het bedrijf CompuNet systems Solutions bvba bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 532640,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CompuNet systems Solutions bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CompuNet systems Solutions bvba is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CompuNet systems Solutions bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CompuNet systems Solutions bvba, openstaande posities, locatie van CompuNet systems Solutions bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CompuNet systems Solutions bvba is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CompuNet systems Solutions bvba, company assigned to the tax number BE09290557861. The company CompuNet systems Solutions bvba is located at the address: Liersesteenweg 532640,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CompuNet systems Solutions bvba were not found.
The main activity of CompuNet systems Solutions bvba is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CompuNet systems Solutions bvba is not available. You also can look at reviews of CompuNet systems Solutions bvba, open positions, location of CompuNet systems Solutions bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CompuNet systems Solutions bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CompuNet systems Solutions bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CompuNet systems Solutions bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CompuNet systems Solutions bvba, employees, financial statistics.