Colruyt

Contactgegevens Colruyt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Colruyt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Colruyt

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Edingensesteenweg 196, Halle, Brabant 1500, België

Telefoon (phone): 816 421 6290 (+32-816 421 6290) 816 421 6290 (+32-816 421 6290)

Fax (fax): 816 421 8206 (+32-816 421 8206) 816 421 8206 (+32-816 421 8206)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Colruyt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Colruyt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Colruyt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Colruyt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Colruyt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Colruyt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Colruyt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Colruyt
Products information Colruyt

BTW identificatienummer (tax): BE01088714599
Ondernemingsnummer: 3738342285
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Colruyt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Colruyt
(Get full report from official database of BE for Colruyt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Colruyt
Addition kinds of activities for Colruyt

02730101. Catfish boerderij | Catfish farm
20330312. Olijven: verpakt in blikjes, potten, enz. | Olives: packaged in cans, jars, etc.
22690000. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
26720105. Metaal bedekt papier: gemaakt van aangekochte materialen | Metallic covered paper: made from purchased materials
31110406. Kantleer | Lace leather
50430202. Fotocamera's, projectoren, apparatuur en benodigdheden | Photographic cameras, projectors, equipment and supplies

Werken bij Colruyt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Colruyt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Colruyt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Colruyt. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien junior M/V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een bekwame mecanicien- carossier- opbouwer voor vrachtwagens en opleggers. Je voert herstellingen uit aan het koetswerk en rermorques en vervangt beschadigde onderdelen. Alsook voert u de onderhoud van de voertuigen uit. De opbouw van opleggers behoort ook tot 1 van u taken.

  • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • Student Orderpicker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Studentenjob

    Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes met de wagen van Bpost) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op maandag of dinsdag of zaterdag.

  • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: BVBA FRANIS

    Type: Studentenjob

    Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van Colruyt in sociale netwerken
Look for responds of Colruyt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Colruyt. Laat een reactie achter voor Colruyt. Colruyt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Colruyt. Leave a respond for Colruyt. Colruyt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Colruyt op de google maps. Adres en contacten Colruyt
Location of Colruyt on the google maps. Address and contacts of Colruyt

Andere gerelateerde bedrijven als come Colruyt Colruyt: Lehoucq Keukens | STOCK HOUSE | AGNES EERDEKENS | Blauwens Frans | M. PIRARD

Other related companies as Colruyt: Lehoucq Keukens | STOCK HOUSE | AGNES EERDEKENS | Blauwens Frans | M. PIRARD

Colruyt is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Colruyt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01088714599. Het bedrijf Colruyt bevindt zich op het adres: Edingensesteenweg 196, Halle, Brabant 1500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Colruyt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Colruyt is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Colruyt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Colruyt, openstaande posities, locatie van Colruyt op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Colruyt is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Colruyt, company assigned to the tax number BE01088714599. The company Colruyt is located at the address: Edingensesteenweg 196, Halle, Brabant 1500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Colruyt were not found.
The main activity of Colruyt is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Colruyt is not available. You also can look at reviews of Colruyt, open positions, location of Colruyt on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Colruyt, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Colruyt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Colruyt, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Colruyt, employees, financial statistics.