Cofinimmo S.A.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Cofinimmo S.A.
Private companiesCoal Mining • Cofinimmo S.A.

Contactgegevens Cofinimmo S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cofinimmo S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cofinimmo S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee de Waterloo, 876, Bruxelles, 1000, België

Telefoon (phone): 32 2 649.93.00 32 2 649.93.00

Fax (fax): 32 2 649.91.99 32 2 649.91.99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cofinimmo S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cofinimmo S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cofinimmo S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cofinimmo S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cofinimmo S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cofinimmo S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cofinimmo S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cofinimmo S.A.
Products information Cofinimmo S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08283935546
Ondernemingsnummer: 1947845458
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 733,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Cofinimmo S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cofinimmo S.A.
(Get full report from official database of BE for Cofinimmo S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cofinimmo S.A.
Addition kinds of activities for Cofinimmo S.A.

382903. Surveying en drafting apparatuur | Surveying and drafting equipment
553100. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
22110501. Bombazine, katoen | Bombazine, cotton
24990505. Tegels, kurk | Tiles, cork
33989904. Shot peening (behandeling van staal om vermoeidheid te verminderen) | Shot peening (treating steel to reduce fatigue)
36410105. Gloeilampen | Glow lamp bulbs
58120312. Hotdog stand | Hot dog stand
79910301. Aërobe dans- en oefenklassen | Aerobic dance and exercise classes
87340000. Testlaboratoria | Testing laboratories

Werken bij Cofinimmo S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cofinimmo S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cofinimmo S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cofinimmo S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

  • Hulpboekhouder - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder voor een bedrijf in de automotive sector gelegen in Sint-Niklaas. Het gaat om een uitzendopdracht voor al zeker 1 maand. Onze klant is een verdeler van premium merken in de automotive sector. Je zal samenwerken met 2 collega's op de boekhouding, die dringend operationele ondersteuning nodig hebben. De plaats van tewerkstelling is Sint-Niklaas en is goed te bereiken met openbaar vervoer. Jouw takenpakket bestaat uit: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken in Je verzorgt de kasboekingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

  • tig lasser (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een tig-lasser

Zoek naar antwoorden van Cofinimmo S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Cofinimmo S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cofinimmo S.A.. Laat een reactie achter voor Cofinimmo S.A.. Cofinimmo S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cofinimmo S.A.. Leave a respond for Cofinimmo S.A.. Cofinimmo S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cofinimmo S.A. op de google maps. Adres en contacten Cofinimmo S.A.
Location of Cofinimmo S.A. on the google maps. Address and contacts of Cofinimmo S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Cofinimmo S.A. Cofinimmo S.A.: PASCALE VAN HAVRE | Ronda Benelux NV | DESTAG DONSDEKENS | JAPANSE TUIN | ALL DREAM HOLIDAYS

Other related companies as Cofinimmo S.A.: PASCALE VAN HAVRE | Ronda Benelux NV | DESTAG DONSDEKENS | JAPANSE TUIN | ALL DREAM HOLIDAYS

Cofinimmo S.A. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cofinimmo S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08283935546. Het bedrijf Cofinimmo S.A. bevindt zich op het adres: Chaussee de Waterloo, 876, Bruxelles, 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 733,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Cofinimmo S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cofinimmo S.A. is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cofinimmo S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cofinimmo S.A., openstaande posities, locatie van Cofinimmo S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cofinimmo S.A. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cofinimmo S.A., company assigned to the tax number BE08283935546. The company Cofinimmo S.A. is located at the address: Chaussee de Waterloo, 876, Bruxelles, 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 733,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Cofinimmo S.A. were not found.
The main activity of Cofinimmo S.A. is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cofinimmo S.A. is not available. You also can look at reviews of Cofinimmo S.A., open positions, location of Cofinimmo S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cofinimmo S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cofinimmo S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cofinimmo S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cofinimmo S.A., employees, financial statistics.