Cocoloco Trading bvba

Contactgegevens Cocoloco Trading bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cocoloco Trading bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cocoloco Trading bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Natienlaan 155, Knokke, Eur 8300, België

Telefoon (phone): 32 486 53 66 98 32 486 53 66 98

Fax (fax): 32 50 60 08 30 32 50 60 08 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cocoloco Trading bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cocoloco Trading bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cocoloco Trading bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cocoloco Trading bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cocoloco Trading bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cocoloco Trading bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cocoloco Trading bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cocoloco Trading bvba
Products information Cocoloco Trading bvba

BTW identificatienummer (tax): BE02611968994
Ondernemingsnummer: 5571411132
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 431,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Cocoloco Trading bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cocoloco Trading bvba
(Get full report from official database of BE for Cocoloco Trading bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cocoloco Trading bvba
Addition kinds of activities for Cocoloco Trading bvba

244100. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
10619906. Tantaliet mijnbouw | Tantalite mining
29510202. Kooldraad-plaveiselmaterialen (niet van raffinaderijen) | Coal tar paving materials (not from refineries)
32310501. Medisch en laboratoriumglaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Medical and laboratory glassware: made from purchased glass
36430306. Soldeerloze aansluitingen (elektrische bedradingstoestellen) | Solderless connectors (electric wiring devices)
36440100. Elektrische aansluiting, schakelaar en zekeringdozen | Electric outlet, switch, and fuse boxes
50130106. Automotive hardware | Automotive hardware
51690401. ammonia | Ammonia
65539900. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars, nec | Cemetery subdividers and developers, nec
86419904. Vereniging van ouders-leerkrachten | Parent-teachers' association

Werken bij Cocoloco Trading bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cocoloco Trading bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cocoloco Trading bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cocoloco Trading bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Arbeider in voedingssector (BEKEGEM)

    Regio: BEKEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Bekegem zijn wij op zoek naar een productiemedewerker (m/v). Functie: - Je werkt op maandag en dinsdag (van 6u30 tot 15u30) - Je staat in voor het ontveren van ganzen - Je staat daarnaast ook in voor het versnijden en schoonmaken van de ganzen (maandag: eenden plukken - dinsdag: versnijden van eenden) - Je bent gemotiveerd en spreekt goed Nederlands of Frans

  • Servicetechieker M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

  • Productiemedewerkers/kwaliteitscontroleurs - Alcon (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon (gelegen in Puurs) kijken wij regelmatig uit naar extra productiemedewerkers voor de verpakking en de kwaliteitscontrole van de oogproducten. Momenteel zoeken wij extra medewerkers voor de kwaliteitscontrole van de oogdruppels. Dit alles gebeurt in een gecontroleerde productiezone.

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lochristi (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

Zoek naar antwoorden van Cocoloco Trading bvba in sociale netwerken
Look for responds of Cocoloco Trading bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cocoloco Trading bvba. Laat een reactie achter voor Cocoloco Trading bvba. Cocoloco Trading bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cocoloco Trading bvba. Leave a respond for Cocoloco Trading bvba. Cocoloco Trading bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cocoloco Trading bvba op de google maps. Adres en contacten Cocoloco Trading bvba
Location of Cocoloco Trading bvba on the google maps. Address and contacts of Cocoloco Trading bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Cocoloco Trading bvba Cocoloco Trading bvba: MC Formations | GROEP ARGENTA | SUPER FRITES | LE CHAUDRON | Clement J-P

Other related companies as Cocoloco Trading bvba: MC Formations | GROEP ARGENTA | SUPER FRITES | LE CHAUDRON | Clement J-P

Cocoloco Trading bvba is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cocoloco Trading bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02611968994. Het bedrijf Cocoloco Trading bvba bevindt zich op het adres: Natienlaan 155, Knokke, Eur 8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 431,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Cocoloco Trading bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cocoloco Trading bvba is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cocoloco Trading bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cocoloco Trading bvba, openstaande posities, locatie van Cocoloco Trading bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cocoloco Trading bvba is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cocoloco Trading bvba, company assigned to the tax number BE02611968994. The company Cocoloco Trading bvba is located at the address: Natienlaan 155, Knokke, Eur 8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 431,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Cocoloco Trading bvba were not found.
The main activity of Cocoloco Trading bvba is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Cocoloco Trading bvba is not available. You also can look at reviews of Cocoloco Trading bvba, open positions, location of Cocoloco Trading bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cocoloco Trading bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cocoloco Trading bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cocoloco Trading bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cocoloco Trading bvba, employees, financial statistics.