FLTRAVACA NV

Contactgegevens FLTRAVACA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTRAVACA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTRAVACA NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Kerkhofstraat 11 8800 Roeselare - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-50-14-21 32-56-50-14-21

Fax (fax): 32-56-50-35-95 32-56-50-35-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTRAVACA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTRAVACA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTRAVACA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTRAVACA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTRAVACA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTRAVACA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTRAVACA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTRAVACA NV
Products information FLTRAVACA NV

BTW identificatienummer (tax): BE06793090820
Ondernemingsnummer: 9153778076
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 405,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLTRAVACA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTRAVACA NV
(Get full report from official database of BE for FLTRAVACA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTRAVACA NV
Addition kinds of activities for FLTRAVACA NV

242900. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
20150804. Turkije, verwerkt: vers | Turkey, processed: fresh
23719904. Richtende pels | Pointing furs
24260109. Draaien, meubels: hout | Turnings, furniture: wood
50150101. Auto-accessoires, gebruikt, nec | Automotive accessories, used, nec
73899959. Herwinning of explosie van explosieven | Explosives recovery or extraction services

Werken bij FLTRAVACA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTRAVACA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTRAVACA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTRAVACA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

  • Student schoonmaak (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste en ouder dan 18 jaar? Wij zoeken een student om in een winkel in de buurt te poetsen op zondag.

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van FLTRAVACA NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTRAVACA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTRAVACA NV. Laat een reactie achter voor FLTRAVACA NV. FLTRAVACA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTRAVACA NV. Leave a respond for FLTRAVACA NV. FLTRAVACA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTRAVACA NV op de google maps. Adres en contacten FLTRAVACA NV
Location of FLTRAVACA NV on the google maps. Address and contacts of FLTRAVACA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTRAVACA NV FLTRAVACA NV: Le Point de Beauté SPRL | COIFFURE HUBERT | Van Der Herten Francois BVBA | DELRUE | SPORTAC DEINZE

Other related companies as FLTRAVACA NV: Le Point de Beauté SPRL | COIFFURE HUBERT | Van Der Herten Francois BVBA | DELRUE | SPORTAC DEINZE

FLTRAVACA NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTRAVACA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06793090820. Het bedrijf FLTRAVACA NV bevindt zich op het adres: Kerkhofstraat 11 8800 Roeselare - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 405,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLTRAVACA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTRAVACA NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTRAVACA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTRAVACA NV, openstaande posities, locatie van FLTRAVACA NV op de kaart.

FLTRAVACA NV is a company, that was registered 2003 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is FLTRAVACA NV, company assigned to the tax number BE06793090820. The company FLTRAVACA NV is located at the address: Kerkhofstraat 11 8800 Roeselare - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 405,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLTRAVACA NV were not found.
The main activity of FLTRAVACA NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTRAVACA NV is not available. You also can look at reviews of FLTRAVACA NV, open positions, location of FLTRAVACA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTRAVACA NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTRAVACA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTRAVACA NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTRAVACA NV, employees, financial statistics.