Citizencom

Contactgegevens Citizencom: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Citizencom: address, phone, fax, email, website, opening hours

Citizencom

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schilsweg 72, EUPEN, B B-4700, België

Telefoon (phone): 32 75 38.57.79 32 75 38.57.79

Fax (fax): 32 87 88.31.35 32 87 88.31.35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Citizencom: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Citizencom"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Citizencom"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Citizencom, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Citizencom. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Citizencom, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Citizencom. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Citizencom
Products information Citizencom

BTW identificatienummer (tax): BE03707855224
Ondernemingsnummer: 2771545410
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Citizencom zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Citizencom
(Get full report from official database of BE for Citizencom)

Aanvulling soorten activiteiten voor Citizencom
Addition kinds of activities for Citizencom

349904. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
13890203. Olie bemonsteringsdienst voor oliebedrijven | Oil sampling service for oil companies
22539904. Schoudertas, breien | Shoulderettes, knit
32990404. Fonteinen, gips van Parijs | Fountains, plaster of paris
33640201. Loodgieten | Lead die-castings
36120107. Generator voltage regulatoren | Generator voltage regulators
50130201. Apparatuur voor auto-service station | Automobile service station equipment
50450102. Keying apparatuur | Keying equipment
58120204. Sneeuwkegelstandaard | Snow cone stand
58120800. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants

Werken bij Citizencom: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Citizencom: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Citizencom. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Citizencom. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

  • Passie om als student of flexijobber te werken in toffe horecazaken! (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze toffe en goed draaiende horecaklanten, zijn wij op zoek naar enthousiaste, vlotte studenten en of flexijobbers voor leuke opdrachten! Er zijn verscheidene taken die bij jou kunnen passen: * het bedienen van klanten, * het brengen van drankjes en afruimen, * meewerken in de keuken,.. Als je al beschikt over enige horeca-ervaring is dit een mooi pluspunt! We bieden je afwisselend werk, aangename werksfeer en een goede verloning en een tewerkstelling van langere duur naargelang je beschikbaarheid!

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: AEF-INVEST

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

  • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een psychotherapeut (psycholoog) (m/v) die als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) wil helpen praktijk en zorg in de streek verder uit te bouwen. Als aanvulling op het bestaande therapeutisch aanbod zoeken wij verder nog naar bijkomende gemotiveerde psycholoog/psychotherapeut (M/V) met specialisatie in de gedragstherapie.

  • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CLEAN POWER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van Citizencom in sociale netwerken
Look for responds of Citizencom in social networks

Lees alle opmerkingen voor Citizencom. Laat een reactie achter voor Citizencom. Citizencom bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Citizencom. Leave a respond for Citizencom. Citizencom on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Citizencom op de google maps. Adres en contacten Citizencom
Location of Citizencom on the google maps. Address and contacts of Citizencom

Andere gerelateerde bedrijven als come Citizencom Citizencom: VOLKSWAGEN BRUSSEL | CHRISTIAAN LESAGE | MUSEE DU CIN?MA | CROISSANT CHAUD | J.P. DEVAUX

Other related companies as Citizencom: VOLKSWAGEN BRUSSEL | CHRISTIAAN LESAGE | MUSEE DU CIN?MA | CROISSANT CHAUD | J.P. DEVAUX

Citizencom is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Citizencom, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03707855224. Het bedrijf Citizencom bevindt zich op het adres: Schilsweg 72, EUPEN, B B-4700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 349,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Citizencom zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Citizencom is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Citizencom is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Citizencom, openstaande posities, locatie van Citizencom op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Citizencom is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Citizencom, company assigned to the tax number BE03707855224. The company Citizencom is located at the address: Schilsweg 72, EUPEN, B B-4700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 349,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Citizencom were not found.
The main activity of Citizencom is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Citizencom is not available. You also can look at reviews of Citizencom, open positions, location of Citizencom on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Citizencom, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Citizencom, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Citizencom, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Citizencom, employees, financial statistics.