CHOCOLATE FASHION N.V.

Contactgegevens CHOCOLATE FASHION N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHOCOLATE FASHION N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHOCOLATE FASHION N.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOEKSTRAAT 30, BOOISCHOT, HEISTO/D BERG 2221, België

Telefoon (phone): 015-22-53-72 (+32-015-22-53-72) 015-22-53-72 (+32-015-22-53-72)

Fax (fax): 015-22.54.24 (+32-015-22.54.24) 015-22.54.24 (+32-015-22.54.24)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHOCOLATE FASHION N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHOCOLATE FASHION N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHOCOLATE FASHION N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHOCOLATE FASHION N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHOCOLATE FASHION N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHOCOLATE FASHION N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHOCOLATE FASHION N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHOCOLATE FASHION N.V.
Products information CHOCOLATE FASHION N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06664276123
Ondernemingsnummer: 4651306152
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CHOCOLATE FASHION N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHOCOLATE FASHION N.V.
(Get full report from official database of BE for CHOCOLATE FASHION N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHOCOLATE FASHION N.V.
Addition kinds of activities for CHOCOLATE FASHION N.V.

23819903. Handschoenen, werk: geweven of gebreid, gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, work: woven or knit, made from purchased materials
30890401. Hakken, laars of schoen: kunststof | Heels, boot or shoe: plastics
34239915. Handgereedschap van juweliers | Jewelers' hand tools
35480104. Elektroden, elektrisch lassen | Electrodes, electric welding
51690401. ammonia | Ammonia
79991204. Rodeo operatie | Rodeo operation

Werken bij CHOCOLATE FASHION N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHOCOLATE FASHION N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHOCOLATE FASHION N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHOCOLATE FASHION N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Zaalhulp M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hotel in Kortrijk zijn wij op zoek naar iemand om te helpen in de zaal.

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 25u/week bij gezin te BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Balen kan runnen. Dit voor 25 uren per week, te presteren in 5 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • MAGAZIJNIER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALGEMENE INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN

    Type: Vaste Job

    A.I.S. groep is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 30 jaar. Als familiebedrijf zijn we sterk verbonden met onze klanten en onze meer dan 40 werknemers. We kiezen resoluut voor een transparante en persoonlijke aanpak met een kwalitatief eindresultaat als doel. Onze ondernemingsgroep omvat drie afdelingen: A.I.S. Interieur : Binnenhuis Schilder- en decoratiewerken A.I.S. Industrie: Industriële straal- en schilderwerken A.I.S. Steigerbouw: Plaatsing en verhuur van steigers

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van CHOCOLATE FASHION N.V. in sociale netwerken
Look for responds of CHOCOLATE FASHION N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHOCOLATE FASHION N.V.. Laat een reactie achter voor CHOCOLATE FASHION N.V.. CHOCOLATE FASHION N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHOCOLATE FASHION N.V.. Leave a respond for CHOCOLATE FASHION N.V.. CHOCOLATE FASHION N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHOCOLATE FASHION N.V. op de google maps. Adres en contacten CHOCOLATE FASHION N.V.
Location of CHOCOLATE FASHION N.V. on the google maps. Address and contacts of CHOCOLATE FASHION N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come CHOCOLATE FASHION N.V. CHOCOLATE FASHION N.V.: ZEEKAT DUIKSCHOOL | IJSSALON ESKIMO | ROMEFER | PIETER DE BOCK | TROC LECOCQ

Other related companies as CHOCOLATE FASHION N.V.: ZEEKAT DUIKSCHOOL | IJSSALON ESKIMO | ROMEFER | PIETER DE BOCK | TROC LECOCQ

CHOCOLATE FASHION N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHOCOLATE FASHION N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664276123. Het bedrijf CHOCOLATE FASHION N.V. bevindt zich op het adres: HOEKSTRAAT 30, BOOISCHOT, HEISTO/D BERG 2221. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CHOCOLATE FASHION N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHOCOLATE FASHION N.V. is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHOCOLATE FASHION N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHOCOLATE FASHION N.V., openstaande posities, locatie van CHOCOLATE FASHION N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHOCOLATE FASHION N.V. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHOCOLATE FASHION N.V., company assigned to the tax number BE06664276123. The company CHOCOLATE FASHION N.V. is located at the address: HOEKSTRAAT 30, BOOISCHOT, HEISTO/D BERG 2221. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CHOCOLATE FASHION N.V. were not found.
The main activity of CHOCOLATE FASHION N.V. is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHOCOLATE FASHION N.V. is not available. You also can look at reviews of CHOCOLATE FASHION N.V., open positions, location of CHOCOLATE FASHION N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHOCOLATE FASHION N.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHOCOLATE FASHION N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHOCOLATE FASHION N.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHOCOLATE FASHION N.V., employees, financial statistics.