ZEEKAT DUIKSCHOOL

Contactgegevens ZEEKAT DUIKSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZEEKAT DUIKSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZEEKAT DUIKSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE EERSELSSTRAAT 25; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14218500 (+32-14218500) 14218500 (+32-14218500)

Fax (fax): +32 (61) 164-18-98 +32 (61) 164-18-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZEEKAT DUIKSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZEEKAT DUIKSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZEEKAT DUIKSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZEEKAT DUIKSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZEEKAT DUIKSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZEEKAT DUIKSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZEEKAT DUIKSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZEEKAT DUIKSCHOOL
Products information ZEEKAT DUIKSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE09778625488
Ondernemingsnummer: 1458404541
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ZEEKAT DUIKSCHOOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZEEKAT DUIKSCHOOL
(Get full report from official database of BE for ZEEKAT DUIKSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZEEKAT DUIKSCHOOL
Addition kinds of activities for ZEEKAT DUIKSCHOOL

076199. Landbouwbedrijven, niet inbegrepen | Farm labor contractors, nec
362501. Motorbedieningen en accessoires | Motor controls and accessories
02140103. Zuivelproductie | Mohair production
07820210. Turf installatie diensten, behalve kunstmatige | Turf installation services, except artificial
14790101. Oker mijnbouw | Ocher mining
33210103. Bodempijp en toebehoren: gietijzer | Soil pipe and fittings: cast iron
51120103. Inkt | Writing ink
52110200. Deur- en raamproducten | Door and window products

Werken bij ZEEKAT DUIKSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZEEKAT DUIKSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZEEKAT DUIKSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZEEKAT DUIKSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Huishoudhulp regio Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Galmaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Call agent/recruiter gezocht bij Activate Brussel! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Werken bij Activate betekent de perfecte balans tussen een leerzame studentenjob en een superleuke tijd! Je werkt in een jong en enthousiast team waarmee je het gezicht van leuke merken of goede doelen bent. Hiervoor bieden wij jou topbegeleiding en een goed loon. Functieomschrijving Je dagelijkse werkzaamheden kunnen als volgt omschreven worden: Posten van vacatures op verschillende jobboards voor de functie Werver Inkomende sollicitaties via e-mail en de verschillende jobboards beoordelen en verwerken Nabellen van potentiële kandidaten met als doel intakegesprekken in te plannen Administratieve opvolgingen

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: MILOHEEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

  • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van ZEEKAT DUIKSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of ZEEKAT DUIKSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZEEKAT DUIKSCHOOL. Laat een reactie achter voor ZEEKAT DUIKSCHOOL. ZEEKAT DUIKSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZEEKAT DUIKSCHOOL. Leave a respond for ZEEKAT DUIKSCHOOL. ZEEKAT DUIKSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZEEKAT DUIKSCHOOL op de google maps. Adres en contacten ZEEKAT DUIKSCHOOL
Location of ZEEKAT DUIKSCHOOL on the google maps. Address and contacts of ZEEKAT DUIKSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come ZEEKAT DUIKSCHOOL ZEEKAT DUIKSCHOOL: ANNEMIE AUGUSTIJNS | JEUGDDORP | Meerts J P BVBA | B.C. Jacques Trading SPRL | DRUKKERIJ BOGAERTS BVBA

Other related companies as ZEEKAT DUIKSCHOOL: ANNEMIE AUGUSTIJNS | JEUGDDORP | Meerts J P BVBA | B.C. Jacques Trading SPRL | DRUKKERIJ BOGAERTS BVBA

ZEEKAT DUIKSCHOOL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZEEKAT DUIKSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09778625488. Het bedrijf ZEEKAT DUIKSCHOOL bevindt zich op het adres: LANGE EERSELSSTRAAT 25; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in ZEEKAT DUIKSCHOOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZEEKAT DUIKSCHOOL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZEEKAT DUIKSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZEEKAT DUIKSCHOOL, openstaande posities, locatie van ZEEKAT DUIKSCHOOL op de kaart.

ZEEKAT DUIKSCHOOL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZEEKAT DUIKSCHOOL, company assigned to the tax number BE09778625488. The company ZEEKAT DUIKSCHOOL is located at the address: LANGE EERSELSSTRAAT 25; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in ZEEKAT DUIKSCHOOL were not found.
The main activity of ZEEKAT DUIKSCHOOL is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZEEKAT DUIKSCHOOL is not available. You also can look at reviews of ZEEKAT DUIKSCHOOL, open positions, location of ZEEKAT DUIKSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZEEKAT DUIKSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZEEKAT DUIKSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZEEKAT DUIKSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZEEKAT DUIKSCHOOL, employees, financial statistics.