CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT
Private companiesMiscellaneous Repair Services • CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT

Contactgegevens CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 32, LANAKEN, 3620, België

Telefoon (phone): +32 (57) 881-78-96 +32 (57) 881-78-96

Fax (fax): +32 (58) 184-87-77 +32 (58) 184-87-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT
Products information CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT

BTW identificatienummer (tax): BE08552551269
Ondernemingsnummer: 6999908447
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 626,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT
(Get full report from official database of BE for CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT
Addition kinds of activities for CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT

17110200. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
20410204. Pizzadeeg, bereid | Pizza dough, prepared
20439910. Haver, gerold: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Oats, rolled: prepared as cereal breakfast food
20649918. Popcornballetjes of andere behandelde popcornproducten | Popcorn balls or other treated popcorn products
20910321. Haring, gerookt | Herring, smoked
26730201. Voedselopslag en bevroren voedselzakken, plastic | Food storage and frozen food bags, plastic
28739902. Salpeterzuur | Nitric acid
55210000. Gebruikte autodealers | Used car dealers
82119903. Middelbare school, junior of senior, nec | High school, junior or senior, nec

Werken bij CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • Accountmanager Keukens (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

  • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eisden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EISDEN)

    Regio: EISDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • Jobstudent ZEB (18+) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen ZEB Deinze: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt bij voorkeur (bijna) ieder weekend ingeschakeld, waardoor je een vast deel wordt van het team. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht binnen het hechte team van ZEB Deinze en gaat er aan de slag als winkelmedewerker 

  • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • KINESITHERAPEUT/PSYCHOMOTORISCH THERAPEUT (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: CENTRUM KLIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Samen met een aantal collega's werk je mee in een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor de diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en sporadisch volwassenen. Het betreft voornamelijk kinderen en jongeren ontwikkelingsvertraging, autisme, ADHD, DCD.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT in sociale netwerken
Look for responds of CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT. Laat een reactie achter voor CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT. CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT. Leave a respond for CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT. CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT op de google maps. Adres en contacten CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT
Location of CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT on the google maps. Address and contacts of CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT

Andere gerelateerde bedrijven als come CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT: Broodhuys ('t) | EWB ELECTRO BOESMANS | Eros Rose des Sables SPRL | KUIJPERS RAYMOND | CHENIL DE BRAINE-LE-COMTE

Other related companies as CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT: Broodhuys ('t) | EWB ELECTRO BOESMANS | Eros Rose des Sables SPRL | KUIJPERS RAYMOND | CHENIL DE BRAINE-LE-COMTE

CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08552551269. Het bedrijf CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 32, LANAKEN, 3620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 626,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT, openstaande posities, locatie van CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT, company assigned to the tax number BE08552551269. The company CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT is located at the address: MOLENSTRAAT 32, LANAKEN, 3620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 626,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT were not found.
The main activity of CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT is not available. You also can look at reviews of CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT, open positions, location of CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHARLES PRICK MEDIA CONSULTANT, employees, financial statistics.