charles prick

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • charles prick
Private companiesCoal Mining • charles prick

Contactgegevens charles prick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data charles prick: address, phone, fax, email, website, opening hours

charles prick

Regio (region): N\A, België

Adres (address): molenstraat 32, lanaken, 3620, België

Telefoon (phone): +32 (87) 472-12-20 +32 (87) 472-12-20

Fax (fax): +32 (59) 488-51-83 +32 (59) 488-51-83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) charles prick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "charles prick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "charles prick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van charles prick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen charles prick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of charles prick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees charles prick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti charles prick
Products information charles prick

BTW identificatienummer (tax): BE04924316406
Ondernemingsnummer: 2938812255
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in charles prick zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor charles prick
(Get full report from official database of BE for charles prick)

Aanvulling soorten activiteiten voor charles prick
Addition kinds of activities for charles prick

6062. Staat krediet unies | State credit unions
07829900. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
17210400. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
27419907. Racing vormen en programma's: alleen publiceren, niet afdrukken | Racing forms and programs: publishing only, not printing
31999901. Dozen, leer | Boxes, leather
32590100. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
34840100. Machine pistolen en granaat lanceringen | Machine guns and grenade launchers
39490807. Ping-pong tafels | Ping-pong tables
59991801. Kinderwagens en kinderwagens | Baby carriages and strollers
82210000. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij charles prick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in charles prick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor charles prick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for charles prick. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Zara te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 tijdelijke verkopers (M/V) ter ondersteuning Taken klanten verderhelpen leveringen uitpakken en labellen winkel aanvullen onderhoud winkel

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (8u op zaterdag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zaterdag : de werkuren op zaterdag zijn van 9u tot 17u30 of van 10u30 tot 19u.

Zoek naar antwoorden van charles prick in sociale netwerken
Look for responds of charles prick in social networks

Lees alle opmerkingen voor charles prick. Laat een reactie achter voor charles prick. charles prick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for charles prick. Leave a respond for charles prick. charles prick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie charles prick op de google maps. Adres en contacten charles prick
Location of charles prick on the google maps. Address and contacts of charles prick

Andere gerelateerde bedrijven als come charles prick charles prick: STUDIO LYNE | EXELMANS GRAPHICS | Laurence Coiffure | Verenigde Accountants BVBA | Jason Ivan sprl SPRL

Other related companies as charles prick: STUDIO LYNE | EXELMANS GRAPHICS | Laurence Coiffure | Verenigde Accountants BVBA | Jason Ivan sprl SPRL

charles prick is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is charles prick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04924316406. Het bedrijf charles prick bevindt zich op het adres: molenstraat 32, lanaken, 3620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 106,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in charles prick zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van charles prick is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van charles prick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van charles prick, openstaande posities, locatie van charles prick op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

charles prick is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is charles prick, company assigned to the tax number BE04924316406. The company charles prick is located at the address: molenstraat 32, lanaken, 3620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 106,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in charles prick were not found.
The main activity of charles prick is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of charles prick is not available. You also can look at reviews of charles prick, open positions, location of charles prick on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over charles prick, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf charles prick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about charles prick, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company charles prick, employees, financial statistics.