Daelemans M Boekhouding BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Daelemans M Boekhouding BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • Daelemans M Boekhouding BVBA

Contactgegevens Daelemans M Boekhouding BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Daelemans M Boekhouding BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Daelemans M Boekhouding BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kloosterstraat 54; 2880; Bornem, België

Telefoon (phone): 03 889 18 38 (+32-03 889 18 38) 03 889 18 38 (+32-03 889 18 38)

Fax (fax): 03 889 07 95 (+32-03 889 07 95) 03 889 07 95 (+32-03 889 07 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Daelemans M Boekhouding BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Daelemans M Boekhouding BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Daelemans M Boekhouding BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Daelemans M Boekhouding BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Daelemans M Boekhouding BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Daelemans M Boekhouding BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Daelemans M Boekhouding BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Daelemans M Boekhouding BVBA
Products information Daelemans M Boekhouding BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09972534179
Ondernemingsnummer: 4590057373
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 860,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Daelemans M Boekhouding BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Daelemans M Boekhouding BVBA
(Get full report from official database of BE for Daelemans M Boekhouding BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Daelemans M Boekhouding BVBA
Addition kinds of activities for Daelemans M Boekhouding BVBA

14990106. Edelstenen mijnbouw, nec | Precious stones mining, nec
17430000. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
34330203. Kamerverwarmers, behalve elektrisch | Room heaters, except electric
45220101. Luchtvaartmaatschappijen, onbeschadigd | Air passenger carriers, nonscheduled
79220302. Burlesque bedrijf | Burlesque company

Werken bij Daelemans M Boekhouding BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Daelemans M Boekhouding BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Daelemans M Boekhouding BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Daelemans M Boekhouding BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectleider zoeken we een kandidaat die volgende taken op zich wil nemen: Verantwoordelijk zijn voor het gehele bouwproject van opstart tot oplevering; Behartigen van klantenbelangen tijdens het bouwdossier; Opmaak uitvoeringsdossier en controle van de werf; Adviseren van klanten gedurende het bouwproces; Aanstellen van onderaannemers bijwonen van werfvergaderingen planningen bijsturen en bewaken; Verantwoordelijk zijn voor het financiële luik van het project.

  • CNC-frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werkstudenten medewerker snackbar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo

  • thuishulp (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Studentenjob

    thuishulp in REGIO WORTEGEM-PETEGEM, ANZEGEM en KLUISBERGEN bij DCO Kluisbergen vzw

  • Student Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

  • Klantenadviseur (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

  • JUNIOR MANAGER - ZARA HOME WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ZARA HOME Wijnegem

    Type: Vaste Job

    Als Junior Manager ben je de rechterhand van de Assistant Shop Manager voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt het verkoopsteam en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken.

  • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Daelemans M Boekhouding BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Daelemans M Boekhouding BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Daelemans M Boekhouding BVBA. Laat een reactie achter voor Daelemans M Boekhouding BVBA. Daelemans M Boekhouding BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Daelemans M Boekhouding BVBA. Leave a respond for Daelemans M Boekhouding BVBA. Daelemans M Boekhouding BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Daelemans M Boekhouding BVBA op de google maps. Adres en contacten Daelemans M Boekhouding BVBA
Location of Daelemans M Boekhouding BVBA on the google maps. Address and contacts of Daelemans M Boekhouding BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Daelemans M Boekhouding BVBA Daelemans M Boekhouding BVBA: Deridder Nestor | Dejonghe R | GEORGES SNAUWAERT | PCM EUROPE | POLICE F?D?RALE

Other related companies as Daelemans M Boekhouding BVBA: Deridder Nestor | Dejonghe R | GEORGES SNAUWAERT | PCM EUROPE | POLICE F?D?RALE

Daelemans M Boekhouding BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Daelemans M Boekhouding BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09972534179. Het bedrijf Daelemans M Boekhouding BVBA bevindt zich op het adres: Kloosterstraat 54; 2880; Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 860,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Daelemans M Boekhouding BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Daelemans M Boekhouding BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Daelemans M Boekhouding BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Daelemans M Boekhouding BVBA, openstaande posities, locatie van Daelemans M Boekhouding BVBA op de kaart.

Daelemans M Boekhouding BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Daelemans M Boekhouding BVBA, company assigned to the tax number BE09972534179. The company Daelemans M Boekhouding BVBA is located at the address: Kloosterstraat 54; 2880; Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 860,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeepers. Products created in Daelemans M Boekhouding BVBA were not found.
The main activity of Daelemans M Boekhouding BVBA is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Daelemans M Boekhouding BVBA is not available. You also can look at reviews of Daelemans M Boekhouding BVBA, open positions, location of Daelemans M Boekhouding BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Daelemans M Boekhouding BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Daelemans M Boekhouding BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Daelemans M Boekhouding BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Daelemans M Boekhouding BVBA, employees, financial statistics.