Capital Markets Company

Contactgegevens Capital Markets Company: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Capital Markets Company: address, phone, fax, email, website, opening hours

Capital Markets Company

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Goudenregenlaan 1, Antwerpen, B-2610, België

Telefoon (phone): (212) 284-8600 (+32-(212) 284-8600) (212) 284-8600 (+32-(212) 284-8600)

Fax (fax): 212) 284-8601 (+32-212) 284-8601) 212) 284-8601 (+32-212) 284-8601)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Capital Markets Company: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Capital Markets Company"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Capital Markets Company"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Capital Markets Company, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Capital Markets Company. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Capital Markets Company, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Capital Markets Company. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Capital Markets Company
Products information Capital Markets Company

BTW identificatienummer (tax): BE07360260009
Ondernemingsnummer: 5336303710
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Capital Markets Company zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Capital Markets Company
(Get full report from official database of BE for Capital Markets Company)

Aanvulling soorten activiteiten voor Capital Markets Company
Addition kinds of activities for Capital Markets Company

329502. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
357200. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
07820208. Spuitdiensten, gazon | Spraying services, lawn
36259902. Remmen, elektromagnetische | Brakes, electromagnetic
39140503. Ecclesiastische ware, roestvrij staal | Ecclesiastical ware, stainless steel
47899901. Pipeline terminal faciliteiten, onafhankelijk bestuurd | Pipeline terminal facilities, independently operated
49119905. Elektriciteitsmarkten | Electrical power marketers
83220610. Sociale dienstcentrum | Social service center
83619901. Verwoest thuis | Destitute home

Werken bij Capital Markets Company: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Capital Markets Company: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Capital Markets Company. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Capital Markets Company. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

  • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

  • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

  • Monteur (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -mechanische samenbouw van installaties -aansluitingen hydrauliek -aansluitingen pneumatiek -instrumentatie plaatsen en installatie bekabelen -testen van elk onderdeel voor verzending -corrigeren van punten voor verzending -demonteren en klaarzetten voor transport

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: APB

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van Capital Markets Company in sociale netwerken
Look for responds of Capital Markets Company in social networks

Lees alle opmerkingen voor Capital Markets Company. Laat een reactie achter voor Capital Markets Company. Capital Markets Company bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Capital Markets Company. Leave a respond for Capital Markets Company. Capital Markets Company on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Capital Markets Company op de google maps. Adres en contacten Capital Markets Company
Location of Capital Markets Company on the google maps. Address and contacts of Capital Markets Company

Andere gerelateerde bedrijven als come Capital Markets Company Capital Markets Company: DUBOIS CATHELINE | FILIP SAP | Atelier 't Glashuis BVBA | RENO-BAT | LABO DENTAIRE KITTEL

Other related companies as Capital Markets Company: DUBOIS CATHELINE | FILIP SAP | Atelier 't Glashuis BVBA | RENO-BAT | LABO DENTAIRE KITTEL

Capital Markets Company is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Capital Markets Company, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07360260009. Het bedrijf Capital Markets Company bevindt zich op het adres: Goudenregenlaan 1, Antwerpen, B-2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 356,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Capital Markets Company zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Capital Markets Company is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Capital Markets Company is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Capital Markets Company, openstaande posities, locatie van Capital Markets Company op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Capital Markets Company is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Capital Markets Company, company assigned to the tax number BE07360260009. The company Capital Markets Company is located at the address: Goudenregenlaan 1, Antwerpen, B-2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 356,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Capital Markets Company were not found.
The main activity of Capital Markets Company is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Capital Markets Company is not available. You also can look at reviews of Capital Markets Company, open positions, location of Capital Markets Company on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Capital Markets Company, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Capital Markets Company, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Capital Markets Company, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Capital Markets Company, employees, financial statistics.