FLGDL TRANSPORT BVBA

Contactgegevens FLGDL TRANSPORT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGDL TRANSPORT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGDL TRANSPORT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lar 40 8930 Menen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-42-06-40 32-56-42-06-40

Fax (fax): 32-56-42-01-21 32-56-42-01-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGDL TRANSPORT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGDL TRANSPORT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGDL TRANSPORT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGDL TRANSPORT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGDL TRANSPORT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGDL TRANSPORT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGDL TRANSPORT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGDL TRANSPORT BVBA
Products information FLGDL TRANSPORT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09508361816
Ondernemingsnummer: 5099273681
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLGDL TRANSPORT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGDL TRANSPORT BVBA
(Get full report from official database of BE for FLGDL TRANSPORT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGDL TRANSPORT BVBA
Addition kinds of activities for FLGDL TRANSPORT BVBA

281602. Kleurpigmenten | Color pigments
349401. Buisleidingen | Pipe fittings
15219903. Rijtjeshuisbouw | Townhouse construction
20799909. Sojaolie, geraffineerd: niet gemaakt in sojabonenmolen | Soybean oil, refined: not made in soybean oil mills
27540304. Postkaarten, foto: gravure printing | Post cards, picture: gravure printing
36630203. Phototransmission apparatuur | Phototransmission equipment
39990704. Gebladerte, kunstmatig en bewaard gebleven | Foliage, artificial and preserved
40139901. Riemlijn spoorwegen | Belt line railroads
83220404. Probation office | Probation office

Werken bij FLGDL TRANSPORT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGDL TRANSPORT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGDL TRANSPORT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGDL TRANSPORT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant(e) Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een laborant voor een groot productiebedrijf in Tienen. Tewerkstelling in dagdienst. tijdelijke opdracht van 4 weken. Als laborant sta je in voor volgende taken: Analyses uitvoeren op suikerstalen / afgewerkte producten Analyses ter controle van tussenstappen in het productieproces

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Commercieel bediende m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een publiciteitsfirma gelegen in Lommel. Om hun team te versterken, zoeken wij een commercieel bediende. Je bent verantwoordelijk voor: • Opmaken van een prospectielijst; • Voeren van telefoongesprekken met mogelijke klanten; • Maken van passende voorstellen; • Uitbouwen van een professionele relatie met je klanten; • Opvolgen van de klantentevredenheid;

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van FLGDL TRANSPORT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLGDL TRANSPORT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGDL TRANSPORT BVBA. Laat een reactie achter voor FLGDL TRANSPORT BVBA. FLGDL TRANSPORT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGDL TRANSPORT BVBA. Leave a respond for FLGDL TRANSPORT BVBA. FLGDL TRANSPORT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGDL TRANSPORT BVBA op de google maps. Adres en contacten FLGDL TRANSPORT BVBA
Location of FLGDL TRANSPORT BVBA on the google maps. Address and contacts of FLGDL TRANSPORT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGDL TRANSPORT BVBA FLGDL TRANSPORT BVBA: Harvengt Michèle | Alvarez | PHILIPPE ANCION | PIERRE RENAUD | UNIQUE INTERIM

Other related companies as FLGDL TRANSPORT BVBA: Harvengt Michèle | Alvarez | PHILIPPE ANCION | PIERRE RENAUD | UNIQUE INTERIM

FLGDL TRANSPORT BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGDL TRANSPORT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09508361816. Het bedrijf FLGDL TRANSPORT BVBA bevindt zich op het adres: Lar 40 8930 Menen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 320,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLGDL TRANSPORT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGDL TRANSPORT BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGDL TRANSPORT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGDL TRANSPORT BVBA, openstaande posities, locatie van FLGDL TRANSPORT BVBA op de kaart.

FLGDL TRANSPORT BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGDL TRANSPORT BVBA, company assigned to the tax number BE09508361816. The company FLGDL TRANSPORT BVBA is located at the address: Lar 40 8930 Menen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 320,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLGDL TRANSPORT BVBA were not found.
The main activity of FLGDL TRANSPORT BVBA is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGDL TRANSPORT BVBA is not available. You also can look at reviews of FLGDL TRANSPORT BVBA, open positions, location of FLGDL TRANSPORT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGDL TRANSPORT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGDL TRANSPORT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGDL TRANSPORT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGDL TRANSPORT BVBA, employees, financial statistics.