Buva Sports nv

Contactgegevens Buva Sports nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buva Sports nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buva Sports nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karrewegstraat 104, Deinze, 9800, België

Telefoon (phone): 00 32 9 381 88 13 (+32-00 32 9 381 88 13) 00 32 9 381 88 13 (+32-00 32 9 381 88 13)

Fax (fax): 00 32 9 386 06 01 (+32-00 32 9 386 06 01) 00 32 9 386 06 01 (+32-00 32 9 386 06 01)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buva Sports nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buva Sports nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buva Sports nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buva Sports nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buva Sports nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buva Sports nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buva Sports nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buva Sports nv
Products information Buva Sports nv

BTW identificatienummer (tax): BE04128631591
Ondernemingsnummer: 6176208496
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 210,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Buva Sports nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buva Sports nv
(Get full report from official database of BE for Buva Sports nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buva Sports nv
Addition kinds of activities for Buva Sports nv

0761. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
393199. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
14599901. Bruciet mijnbouw | Brucite mining
32959902. Gieterijbekledingen, gemalen of anderszins behandeld | Foundry facings, ground or otherwise treated
33570102. Glasvezelkabel (geïsoleerde) | Fiber optic cable (insulated)
34480107. Silo's, metaal | Silos, metal
73891104. Radio transcriptie dienst | Radio transcription service

Werken bij Buva Sports nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buva Sports nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buva Sports nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buva Sports nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Jobstudenten - licht inpakwerk tijdens academiejaar 2018-2019 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: NEWCOM SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze e-commerce klanten zorg je voor het inpakken en verzendklaar maken van goederen in verzenddozen. Je werkt hiervoor samen met een team van jobstudenten en medewerkers in een aangename sfeer. We zoeken jobstudenten om 1 dag per week (of meer) in te pakken tijdens het academiejaar 2018-2019

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676965-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Ben je een enthousiaste boekhouder met een eerste relevante werkervaring in een boekhoudkantoor? Wil je bovendien genieten van wat meer autonomie op de werkvloer? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Dit boekhoudkantoor, gelegen in een mooie buurt van Brussel, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je komt terecht in een open familiale sfeer met een vijftiental medewerkers waar er de mogelijkheid is voor opleiding (BIBF/IAB). Hoe ziet jouw dag er uit? Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • Interim Verpleegkundige EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Evergem zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die graag willen bijwerken. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Buva Sports nv in sociale netwerken
Look for responds of Buva Sports nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buva Sports nv. Laat een reactie achter voor Buva Sports nv. Buva Sports nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buva Sports nv. Leave a respond for Buva Sports nv. Buva Sports nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buva Sports nv op de google maps. Adres en contacten Buva Sports nv
Location of Buva Sports nv on the google maps. Address and contacts of Buva Sports nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Buva Sports nv Buva Sports nv: G?RARD | DE OUDE PIK | GILLES VENTILATION | OST?OPATHE RASSINFOSSE Y. | Daniel ROBEAUX

Other related companies as Buva Sports nv: G?RARD | DE OUDE PIK | GILLES VENTILATION | OST?OPATHE RASSINFOSSE Y. | Daniel ROBEAUX

Buva Sports nv is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buva Sports nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04128631591. Het bedrijf Buva Sports nv bevindt zich op het adres: Karrewegstraat 104, Deinze, 9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 210,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Buva Sports nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Buva Sports nv is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buva Sports nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buva Sports nv, openstaande posities, locatie van Buva Sports nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Buva Sports nv is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buva Sports nv, company assigned to the tax number BE04128631591. The company Buva Sports nv is located at the address: Karrewegstraat 104, Deinze, 9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 210,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Buva Sports nv were not found.
The main activity of Buva Sports nv is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Buva Sports nv is not available. You also can look at reviews of Buva Sports nv, open positions, location of Buva Sports nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buva Sports nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buva Sports nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buva Sports nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buva Sports nv, employees, financial statistics.