BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV

Contactgegevens BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gen. de Wittelaan 17 b12, MECHELEN BE, België

Telefoon (phone): 32 0 15 27 34 03 32 0 15 27 34 03

Fax (fax): 32 0 15 27 34 05 32 0 15 27 34 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV
Products information BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE05436553955
Ondernemingsnummer: 9885742187
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV

092100. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
20770100. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
22110202. Kledingstof, katoen | Dress fabrics, cotton
22730505. Tapijten: gedraaid papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Rugs: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
37320205. Kajaks, gebouw en reparatie | Kayaks, building and repairing
87420406. Vastgoedadviseur | Real estate consultant

Werken bij BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • Plaatser gietvloeren - ervaring niet nodig! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * U beschikt over een technische kennis, achtergrond carrosserie of schilderwerken * U bent flexibel naar werkuren toe * U kan zelfstandig werken * U heeft oog voor detail * Verantwoordelijkheid schrikt U niet af * U beschikt over een eigen wagen

  • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

  • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

  • Operator gezocht vanaf augustus (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je onderzoekt, verwerkt en verpakt in een volcontinu systeem zaden. Je beschikt eventueel over een attest heftruck

  • Elektromekanieker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar elektromekanieker. Je takenpakket bestaat uit: - Je lost storingen op waarbij je technische kennis op gebied van mechanisch vlak zeer belangrijk is. - Je voert controles uit op het productieproces na een ingreep aan de machines. - Je voert preventieve periodieke onderhoudswerkzaamheden uit zodat pannes en productiestilstanden vermeden kunnen worden. - Je staat in voor het herstellen en vervangen van onderdelen en hulpstukken. - Je leeft de geldende veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van je werkzaamheden.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • RESERVE Industrieel reinigers Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Deinze & Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV. BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV. Leave a respond for BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV. BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV
Location of BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV: HANSEN | CORDONNERIE MAESTRO | LUDWIG | TINCK JAN bvba | Maniet A

Other related companies as BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV: HANSEN | CORDONNERIE MAESTRO | LUDWIG | TINCK JAN bvba | Maniet A

BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05436553955. Het bedrijf BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Gen. de Wittelaan 17 b12, MECHELEN BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE05436553955. The company BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV is located at the address: Gen. de Wittelaan 17 b12, MECHELEN BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, open positions, location of BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUSINESS ARCHITECTS INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.