Bureau van Dijk

Particuliere bedrijvenBosbouw • Bureau van Dijk
Private companiesForestry • Bureau van Dijk

Contactgegevens Bureau van Dijk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau van Dijk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau van Dijk

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 250/14, Brussels, 1050, België

Telefoon (phone): 32 2 639 05 77 32 2 639 05 77

Fax (fax): 32 2 648 82 30 32 2 648 82 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau van Dijk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau van Dijk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau van Dijk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau van Dijk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau van Dijk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau van Dijk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau van Dijk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau van Dijk
Products information Bureau van Dijk

BTW identificatienummer (tax): BE03229949951
Ondernemingsnummer: 3721862792
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Bureau van Dijk zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau van Dijk
(Get full report from official database of BE for Bureau van Dijk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau van Dijk
Addition kinds of activities for Bureau van Dijk

149903. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
611100. Federale en federale gesponsorde kredietbureaus | Federal and federally sponsored credit agencies
20489915. Slachten van niet-voedende dieren | Slaughtering of nonfood animals
22110104. Dekens en dekens, katoen | Blankets and blanketings, cotton
28249903. Anidexvezels | Anidex fibers
34480108. Zonnekamers, geprefabriceerde metalen | Sunrooms, prefabricated metal
35549902. Corrugatie machines, papier | Corrugating machines, paper
38250213. Instrument relais, alle typen | Instrument relays, all types
41110000. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
52110100. Lumber producten | Lumber products

Werken bij Bureau van Dijk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau van Dijk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau van Dijk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau van Dijk. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

  • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van Bureau van Dijk in sociale netwerken
Look for responds of Bureau van Dijk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau van Dijk. Laat een reactie achter voor Bureau van Dijk. Bureau van Dijk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau van Dijk. Leave a respond for Bureau van Dijk. Bureau van Dijk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau van Dijk op de google maps. Adres en contacten Bureau van Dijk
Location of Bureau van Dijk on the google maps. Address and contacts of Bureau van Dijk

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau van Dijk Bureau van Dijk: Viva | FRITUUR GI-GI | GEORGES ACCOE | Silent-Running | Algemene Bezettingswerken Herman

Other related companies as Bureau van Dijk: Viva | FRITUUR GI-GI | GEORGES ACCOE | Silent-Running | Algemene Bezettingswerken Herman

Bureau van Dijk is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau van Dijk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03229949951. Het bedrijf Bureau van Dijk bevindt zich op het adres: Avenue Louise 250/14, Brussels, 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 102,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bureau van Dijk zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau van Dijk is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau van Dijk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau van Dijk, openstaande posities, locatie van Bureau van Dijk op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bureau van Dijk is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bureau van Dijk, company assigned to the tax number BE03229949951. The company Bureau van Dijk is located at the address: Avenue Louise 250/14, Brussels, 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 102,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bureau van Dijk were not found.
The main activity of Bureau van Dijk is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau van Dijk is not available. You also can look at reviews of Bureau van Dijk, open positions, location of Bureau van Dijk on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau van Dijk, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau van Dijk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau van Dijk, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau van Dijk, employees, financial statistics.