BUILDINGS & DATA S.A.

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • BUILDINGS & DATA S.A.
Private companiesPrimary Metal Industries • BUILDINGS & DATA S.A.

Contactgegevens BUILDINGS & DATA S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUILDINGS & DATA S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUILDINGS & DATA S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Foret 4, BRUSSELS, B-1050, België

Telefoon (phone): 32 2 673 0779 32 2 673 0779

Fax (fax): +32 (65) 138-12-97 +32 (65) 138-12-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUILDINGS & DATA S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUILDINGS & DATA S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUILDINGS & DATA S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUILDINGS & DATA S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUILDINGS & DATA S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUILDINGS & DATA S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUILDINGS & DATA S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUILDINGS & DATA S.A.
Products information BUILDINGS & DATA S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01172485351
Ondernemingsnummer: 2847625732
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 612,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in BUILDINGS & DATA S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUILDINGS & DATA S.A.
(Get full report from official database of BE for BUILDINGS & DATA S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUILDINGS & DATA S.A.
Addition kinds of activities for BUILDINGS & DATA S.A.

131103. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
382402. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
449902. Water transport schoonmaakdiensten | Water transportation cleaning services
951204. Land-, minerale- en natuurbescherming, niveau van overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, level of government
35690400. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
51450101. Vruchten, fontein | Fruits, fountain
80490101. Diëtist | Dietician

Werken bij BUILDINGS & DATA S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUILDINGS & DATA S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUILDINGS & DATA S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUILDINGS & DATA S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

  • ploegbaas bouw m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de dagelijkse leiding te nemen over een werf? Je hebt de leiding over een team (4 -6 medewerkers) en de onderaannemers op de werf en je werkt dagelijks mee op de werf je bent de schakel tussen de werfleiding en het team

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

  • Jobstudent (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Freelance jobcoach (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: K-onsult

    Type: Zelfstandige activiteit

    K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

Zoek naar antwoorden van BUILDINGS & DATA S.A. in sociale netwerken
Look for responds of BUILDINGS & DATA S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUILDINGS & DATA S.A.. Laat een reactie achter voor BUILDINGS & DATA S.A.. BUILDINGS & DATA S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUILDINGS & DATA S.A.. Leave a respond for BUILDINGS & DATA S.A.. BUILDINGS & DATA S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUILDINGS & DATA S.A. op de google maps. Adres en contacten BUILDINGS & DATA S.A.
Location of BUILDINGS & DATA S.A. on the google maps. Address and contacts of BUILDINGS & DATA S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come BUILDINGS & DATA S.A. BUILDINGS & DATA S.A.: HUGO STEENSELS | MIA SWINNEN | ADRIANUS HUYERS | DRUKKERIJ IGNACE WILS | De Meyer K

Other related companies as BUILDINGS & DATA S.A.: HUGO STEENSELS | MIA SWINNEN | ADRIANUS HUYERS | DRUKKERIJ IGNACE WILS | De Meyer K

BUILDINGS & DATA S.A. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUILDINGS & DATA S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01172485351. Het bedrijf BUILDINGS & DATA S.A. bevindt zich op het adres: Avenue de la Foret 4, BRUSSELS, B-1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 612,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BUILDINGS & DATA S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUILDINGS & DATA S.A. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUILDINGS & DATA S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUILDINGS & DATA S.A., openstaande posities, locatie van BUILDINGS & DATA S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUILDINGS & DATA S.A. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUILDINGS & DATA S.A., company assigned to the tax number BE01172485351. The company BUILDINGS & DATA S.A. is located at the address: Avenue de la Foret 4, BRUSSELS, B-1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 612,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BUILDINGS & DATA S.A. were not found.
The main activity of BUILDINGS & DATA S.A. is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUILDINGS & DATA S.A. is not available. You also can look at reviews of BUILDINGS & DATA S.A., open positions, location of BUILDINGS & DATA S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUILDINGS & DATA S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUILDINGS & DATA S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUILDINGS & DATA S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUILDINGS & DATA S.A., employees, financial statistics.