BSM Computers nv

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • BSM Computers nv
Private companiesMotion Pictures • BSM Computers nv

Contactgegevens BSM Computers nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BSM Computers nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

BSM Computers nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 103, Aalst, 9300, België

Telefoon (phone): +32 (50) 210-34-31 +32 (50) 210-34-31

Fax (fax): +32 (9) 543-26-66 +32 (9) 543-26-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BSM Computers nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BSM Computers nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BSM Computers nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BSM Computers nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BSM Computers nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BSM Computers nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BSM Computers nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BSM Computers nv
Products information BSM Computers nv

BTW identificatienummer (tax): BE07224029541
Ondernemingsnummer: 3952026367
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 850,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BSM Computers nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BSM Computers nv
(Get full report from official database of BE for BSM Computers nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor BSM Computers nv
Addition kinds of activities for BSM Computers nv

545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
14790304. Zwavelwinning | Sulphur mining
14990100. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
20150903. Ham, pluimvee | Ham, poultry
34669902. Afsluitingen, gestempeld metaal | Closures, stamped metal

Werken bij BSM Computers nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BSM Computers nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BSM Computers nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BSM Computers nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • Huishoudhulp regio Ingelmunster 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

  • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van BSM Computers nv in sociale netwerken
Look for responds of BSM Computers nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor BSM Computers nv. Laat een reactie achter voor BSM Computers nv. BSM Computers nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BSM Computers nv. Leave a respond for BSM Computers nv. BSM Computers nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BSM Computers nv op de google maps. Adres en contacten BSM Computers nv
Location of BSM Computers nv on the google maps. Address and contacts of BSM Computers nv

Andere gerelateerde bedrijven als come BSM Computers nv BSM Computers nv: GARAGE RUYS | GARAGE VERMEERSCH | S.C. VANCE | CARROSSERIE DEPIREUX | De Coppel A

Other related companies as BSM Computers nv: GARAGE RUYS | GARAGE VERMEERSCH | S.C. VANCE | CARROSSERIE DEPIREUX | De Coppel A

BSM Computers nv is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BSM Computers nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07224029541. Het bedrijf BSM Computers nv bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 103, Aalst, 9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 850,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BSM Computers nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BSM Computers nv is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BSM Computers nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BSM Computers nv, openstaande posities, locatie van BSM Computers nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BSM Computers nv is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BSM Computers nv, company assigned to the tax number BE07224029541. The company BSM Computers nv is located at the address: Brusselsesteenweg 103, Aalst, 9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 850,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BSM Computers nv were not found.
The main activity of BSM Computers nv is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BSM Computers nv is not available. You also can look at reviews of BSM Computers nv, open positions, location of BSM Computers nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BSM Computers nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BSM Computers nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BSM Computers nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BSM Computers nv, employees, financial statistics.