BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE

Contactgegevens BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELGICASTRAAT 9, ZAVENTEM, 1930, België

Telefoon (phone): 32-2/714.68.08 32-2/714.68.08

Fax (fax): 32-2/714.68.39 32-2/714.68.39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE
Products information BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE03309600830
Ondernemingsnummer: 6563476562
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE
(Get full report from official database of BE for BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE
Addition kinds of activities for BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE

28240000. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
29110102. Vloeibare petroleumgassen, lpg | Liquefied petroleum gases, lpg
33120901. Locomotief wielen, gerold | Locomotive wheels, rolled
39960000. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
39999915. vliegenmeppers | Flyswatters
65149900. Woningoperators, behalve appartementen, nv | Dwelling operators, except apartments, nec
87489904. Energie conservering consultant | Energy conservation consultant

Werken bij BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • frituurmedewerker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de functie als Frituurmedewerker zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Bakken. Bestellingen inpakken. Tafels afruimen. Opkuis en afwas.

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • student verkoop m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de luchthaven in Oostende zijn wij opzoek naar een student. Je staat in voor de verkoop van de duty free artikelen (parfum, tabak, chocolade, ...)

  • ELECTRICIEN (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: OASE

    Type: Vaste Job

    Electricien met technische kennis voor onderhoud en montage van motoren en transfokasten.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

Zoek naar antwoorden van BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE. Laat een reactie achter voor BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE. BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE. Leave a respond for BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE. BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE op de google maps. Adres en contacten BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE
Location of BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE on the google maps. Address and contacts of BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE: FLLAMONT BVBA | MAISON MONDOVISION | SERRURERIE GIAMMANCO | PESCH | Medi-An

Other related companies as BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE: FLLAMONT BVBA | MAISON MONDOVISION | SERRURERIE GIAMMANCO | PESCH | Medi-An

BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03309600830. Het bedrijf BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE bevindt zich op het adres: BELGICASTRAAT 9, ZAVENTEM, 1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 810,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE, openstaande posities, locatie van BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE, company assigned to the tax number BE03309600830. The company BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE is located at the address: BELGICASTRAAT 9, ZAVENTEM, 1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 810,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE were not found.
The main activity of BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE is not available. You also can look at reviews of BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE, open positions, location of BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRIDGESTONE FIRESTONE EUROPE, employees, financial statistics.