BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -

Contactgegevens BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -: address, phone, fax, email, website, opening hours

BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cambridge Brexgata Training Foundation, 59 BLOEMENLEI, BRASSCHAAT B - 2930, België

Telefoon (phone): 32 3 653 14 90 32 3 653 14 90

Fax (fax): 32 3 653 14 90 32 3 653 14 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -
Products information BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -

BTW identificatienummer (tax): BE08573699951
Ondernemingsnummer: 3440612792
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -
(Get full report from official database of BE for BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -)

Aanvulling soorten activiteiten voor BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -
Addition kinds of activities for BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -

571300. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
15210100. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
22310103. Smeren van wol, sybokhaar of dergelijke vezels | Serges of wool, mohair, or similar fibers
39110301. Handgrepen, goud en zilver: paraplu en parasol | Handles, gold and silver: umbrella and parasol
41319902. Intercity snelweg vervoer, speciale service | Intercity highway transport, special service
50440402. Mailing machines | Mailing machines
57220101. Gasbereiken | Gas ranges
63210203. Ziektekostenverenigingen, wederzijds | Sick benefit associations, mutual
73899914. Drive-a-way autoservice | Drive-a-way automobile service

Werken bij BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker (M/V) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Brasschaat is op zoek naar een ervaren koeltechnieker voor een voltijdse betrekking. Het takenpakket bestaat uit volgende zaken: Herstellen en nakijken van warmtepompen, koelinstallaties, airco's ... Nazicht installaties bij particulieren Indien mogelijk eerstelijnsherstellingen doen Afspraak inplannen voor groot onderhoud of herstelling Betaalbonnen op correcte wijze opmaken Zelfstandig kunnen werken

  • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

  • Poetshulp Langdorp V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent schoonmaak 8 september - 13 euro/uur ( m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op zaterdag 8 september in de Decathlon Bpark Brugge van 7u30-10u. Samen met een vaste medewerker sta je in voor de schoonmaak van bepaalde delen van de winkel.

  • Figurant HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Bellewaerde

    Type: Vaste Job

    FIGURANT HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 Vanaf halverwege oktober verandert Bellewaerde terug in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials wanneer Don Eduardo de los Muertos en zijn kompanen het park onveilig maken. Om de bezoekers een griezelig plezante Halloweenbeleving te bezorgen zijn er extra spookhuizen en scarezones in het park. Voor het Halloween Event 2018 rekruteert Bellewaerde scary medewerkers voor de Halloween animatie in het park. Als HALLOWEEN FIGURANT verzorg je de animatie in de spookhuizen en scarezones in het park. Met jouw enthousiasme en inlevingsvermogen kruip je probleemloos in één van de Halloween personages en draag je bij aan de Halloweenbeleving van onze bezoekers. Ben je minimum 17 jaar, flexibel qua uurrooster en beschik je over voldoende inlevingsvermogen? Dan is dit beslist iets voor jou! Animatie- of acteervaring is een pluspunt. Regie en kostuums worden voorzien door Bellewaerde. Je bent flexibel en bereid te werken tijdens het weekend. Je bent beschikbaar tijdens de Halloweenperiode, nl. tijdens de weekends van 13 & 14 oktober, 20 & 21 oktober en van 26 oktober tem 4 november. Op Halloween nocturnes (20, 27 en 31 oktober en op 1, 2 & 3 november) is het park open tot 22u. Halloween KNT gaat door op vrijdag 19 en 26 oktober van 18u tot 23u. Je maakt deel uit van een unieke omgeving en sfeer! Uiteraard word je vergoed voor je prestaties inclusief woon-werkvergoeding. Interesse? Waag je kans en klik op 'solliciteer' om je aan te melden. Voeg een filmpje toe om je sollicitatie extra in de verf te zetten! Wij houden je dan verder op de hoogte van de auditie-data (augustus/september 2018).

  • Afdelingsverantwoordelijke productie (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke productie. Jouw taken zien er als volgt uit : - zorgen voor de organisatie op de werkvloer van een bepaald afdeling organiseren van de bezetting van machines overleggen met andere afdelingen om zo de productie planning te bepalen in uw afdeling verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 -15 mensen

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

  • Dampkap Reiniger (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BEL-TUR GROUP BVBA

    Type: Werfreserve

    U staat voor de dampkappen te reiniging van grote keukens en deepcleaning. en ook ontstoffingswerken heel flexibele uur regeling ! geen vaste uren met VCA attest. werf reserve.

Zoek naar antwoorden van BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - in sociale netwerken
Look for responds of BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - in social networks

Lees alle opmerkingen voor BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -. Laat een reactie achter voor BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -. BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -. Leave a respond for BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -. BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - op de google maps. Adres en contacten BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -
Location of BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - on the google maps. Address and contacts of BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -

Andere gerelateerde bedrijven als come BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -: Maes Jean & Zoon BVBA | HOTEL DES ARDENNES ARDENNES 2 | CROISSANTERIE PANEVITA | Maloteau L | DANIEL GERIS

Other related companies as BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -: Maes Jean & Zoon BVBA | HOTEL DES ARDENNES ARDENNES 2 | CROISSANTERIE PANEVITA | Maloteau L | DANIEL GERIS

BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08573699951. Het bedrijf BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - bevindt zich op het adres: Cambridge Brexgata Training Foundation, 59 BLOEMENLEI, BRASSCHAAT B - 2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 177,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -, openstaande posities, locatie van BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -, company assigned to the tax number BE08573699951. The company BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - is located at the address: Cambridge Brexgata Training Foundation, 59 BLOEMENLEI, BRASSCHAAT B - 2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 177,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - were not found.
The main activity of BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - is not available. You also can look at reviews of BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -, open positions, location of BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL - on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BREXGATA ACADEMY, JEAN-PIERRE BAL -, employees, financial statistics.