FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC
Private companiesJustice, Public Order and Safety • FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC

Contactgegevens FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ul. Ind 3 8000 Burgas - BULGARIA, België

Telefoon (phone): 359-(56)-84-04-39 (+32-359-(56)-84-04-39) 359-(56)-84-04-39 (+32-359-(56)-84-04-39)

Fax (fax): +32 (19) 829-57-62 +32 (19) 829-57-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC
Products information FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC

BTW identificatienummer (tax): BE07953796386
Ondernemingsnummer: 6431915283
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 547,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC
(Get full report from official database of BE for FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC
Addition kinds of activities for FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC

22111201. Boekdoek | Book cloth
23319903. T-shirts en tops, vrouwen: gemaakt van aangekochte materialen | T-shirts and tops, women's: made from purchased materials
28199904. Zonne-stoffen, synthetische anorganische | Tanning agents, synthetic inorganic
34899905. Rookgeneratoren (afzetting) | Smoke generators (ordnance)
35420101. Buigmachines | Bending machines
37310300. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
38450110. elektromyografen | Electromyographs
50319902. hardboard | Hardboard

Werken bij FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC. Looking for open vacancies in other companies

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

  • Productiemedewerker beton (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode help je mee met volgende taken: - Afwerken van bekisting - Toezicht houden bij het gieten van de beton - Verwijderen van de bekisting nadat beton is gedroogd - Helpen opkuisen van de betongoten, zowel machinaal als manueel

  • Plaatser ramen en deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lommel, actief in het plaatsen van aluminium ramen en deuren, zijn we op zoek naar een gemotiveerde plaatser: Als plaatser heb je volgend takenpakket: Je werkt mee met een ervaren ploeg Je plaatst aluminium ramen en deuren Je helpt mee de werf opruimen

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEXTIEL TROCH

    Type: Vaste Job

    U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

  • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Intys HR

    Type: Werfreserve

    experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

Zoek naar antwoorden van FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC in sociale netwerken
Look for responds of FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC. Laat een reactie achter voor FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC. FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC. Leave a respond for FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC. FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC op de google maps. Adres en contacten FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC
Location of FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC on the google maps. Address and contacts of FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC: Wiener (Le) | CONTAINERPARK WELLEN | KORTBETON / BAETSL? | MVG | FRITERIE LES QUATRE SAISONS

Other related companies as FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC: Wiener (Le) | CONTAINERPARK WELLEN | KORTBETON / BAETSL? | MVG | FRITERIE LES QUATRE SAISONS

FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07953796386. Het bedrijf FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC bevindt zich op het adres: Ul. Ind 3 8000 Burgas - BULGARIA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 547,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC, openstaande posities, locatie van FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC op de kaart.

FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC, company assigned to the tax number BE07953796386. The company FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC is located at the address: Ul. Ind 3 8000 Burgas - BULGARIA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 547,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC were not found.
The main activity of FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC is not available. You also can look at reviews of FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC, open positions, location of FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCHERNOMORSKI RIBOLOV-BURGAS PLC, employees, financial statistics.