BouwWereld/BatiMonde nv

Contactgegevens BouwWereld/BatiMonde nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BouwWereld/BatiMonde nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

BouwWereld/BatiMonde nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chrysantenlaan 14, Heusden-Zolder, 3550, België

Telefoon (phone): 32 11 872.574 32 11 872.574

Fax (fax): 32 11 872.792 32 11 872.792

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BouwWereld/BatiMonde nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BouwWereld/BatiMonde nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BouwWereld/BatiMonde nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BouwWereld/BatiMonde nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BouwWereld/BatiMonde nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BouwWereld/BatiMonde nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BouwWereld/BatiMonde nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BouwWereld/BatiMonde nv
Products information BouwWereld/BatiMonde nv

BTW identificatienummer (tax): BE06952667236
Ondernemingsnummer: 4388183593
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in BouwWereld/BatiMonde nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BouwWereld/BatiMonde nv
(Get full report from official database of BE for BouwWereld/BatiMonde nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor BouwWereld/BatiMonde nv
Addition kinds of activities for BouwWereld/BatiMonde nv

333999. Primaire nonferro metalen, nec, nec | Primary nonferrous metals, nec, nec
35310615. Tractoren, kruiper | Tractors, crawler
37430200. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
47290103. Spoorwegkantoor kantoren | Railroad ticket offices
50470304. Elektromedische apparatuur | Electro-medical equipment
59410201. Munitie | Ammunition
72180201. Schoonmaakruimte in de kamer | Clean room apparel supply

Werken bij BouwWereld/BatiMonde nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BouwWereld/BatiMonde nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BouwWereld/BatiMonde nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BouwWereld/BatiMonde nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • HUISHOUDHULP Ertvelde (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Ertvelde.

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van BouwWereld/BatiMonde nv in sociale netwerken
Look for responds of BouwWereld/BatiMonde nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor BouwWereld/BatiMonde nv. Laat een reactie achter voor BouwWereld/BatiMonde nv. BouwWereld/BatiMonde nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BouwWereld/BatiMonde nv. Leave a respond for BouwWereld/BatiMonde nv. BouwWereld/BatiMonde nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BouwWereld/BatiMonde nv op de google maps. Adres en contacten BouwWereld/BatiMonde nv
Location of BouwWereld/BatiMonde nv on the google maps. Address and contacts of BouwWereld/BatiMonde nv

Andere gerelateerde bedrijven als come BouwWereld/BatiMonde nv BouwWereld/BatiMonde nv: FUNةRAILLES HAUBEN-NIHANT | BRUNO GEELEN | BLAGDEN PACKAGING | ALFHA | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as BouwWereld/BatiMonde nv: FUNةRAILLES HAUBEN-NIHANT | BRUNO GEELEN | BLAGDEN PACKAGING | ALFHA | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

BouwWereld/BatiMonde nv is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BouwWereld/BatiMonde nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06952667236. Het bedrijf BouwWereld/BatiMonde nv bevindt zich op het adres: Chrysantenlaan 14, Heusden-Zolder, 3550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 215,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BouwWereld/BatiMonde nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BouwWereld/BatiMonde nv is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BouwWereld/BatiMonde nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BouwWereld/BatiMonde nv, openstaande posities, locatie van BouwWereld/BatiMonde nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BouwWereld/BatiMonde nv is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BouwWereld/BatiMonde nv, company assigned to the tax number BE06952667236. The company BouwWereld/BatiMonde nv is located at the address: Chrysantenlaan 14, Heusden-Zolder, 3550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 215,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BouwWereld/BatiMonde nv were not found.
The main activity of BouwWereld/BatiMonde nv is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BouwWereld/BatiMonde nv is not available. You also can look at reviews of BouwWereld/BatiMonde nv, open positions, location of BouwWereld/BatiMonde nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BouwWereld/BatiMonde nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BouwWereld/BatiMonde nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BouwWereld/BatiMonde nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BouwWereld/BatiMonde nv, employees, financial statistics.