Boucherie Depuydt

Contactgegevens Boucherie Depuydt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boucherie Depuydt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boucherie Depuydt

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sondeville 17, Peruwelz, 7600, België

Telefoon (phone): 32 69 77 24 37 32 69 77 24 37

Fax (fax): +32 (84) 940-10-58 +32 (84) 940-10-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boucherie Depuydt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boucherie Depuydt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boucherie Depuydt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boucherie Depuydt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boucherie Depuydt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boucherie Depuydt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boucherie Depuydt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boucherie Depuydt
Products information Boucherie Depuydt

BTW identificatienummer (tax): BE09179046630
Ondernemingsnummer: 5236877441
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Boucherie Depuydt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boucherie Depuydt
(Get full report from official database of BE for Boucherie Depuydt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boucherie Depuydt
Addition kinds of activities for Boucherie Depuydt

24991003. Kranen, hout | Faucets, wood
28160106. Zinkpigmenten: zinkoxide, zinksulfide | Zinc pigments: zinc oxide, zinc sulfide
28610104. Methanol, natuurlijk (houtalcohol) | Methanol, natural (wood alcohol)
50510405. Tin en tin basismetalen, vormen, formulieren, enz., Nec | Tin and tin base metals, shapes, forms, etc., nec
51990402. jute | Burlap

Werken bij Boucherie Depuydt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boucherie Depuydt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boucherie Depuydt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boucherie Depuydt. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van Boucherie Depuydt in sociale netwerken
Look for responds of Boucherie Depuydt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boucherie Depuydt. Laat een reactie achter voor Boucherie Depuydt. Boucherie Depuydt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boucherie Depuydt. Leave a respond for Boucherie Depuydt. Boucherie Depuydt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boucherie Depuydt op de google maps. Adres en contacten Boucherie Depuydt
Location of Boucherie Depuydt on the google maps. Address and contacts of Boucherie Depuydt

Andere gerelateerde bedrijven als come Boucherie Depuydt Boucherie Depuydt: TAEKWON DO NAMUR | CARROSSERIE VERHELLE-RUBIAS SPRL | VKC Poot W | Georges Navez SA | RENE STERCKX

Other related companies as Boucherie Depuydt: TAEKWON DO NAMUR | CARROSSERIE VERHELLE-RUBIAS SPRL | VKC Poot W | Georges Navez SA | RENE STERCKX

Boucherie Depuydt is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boucherie Depuydt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09179046630. Het bedrijf Boucherie Depuydt bevindt zich op het adres: Sondeville 17, Peruwelz, 7600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 116,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Boucherie Depuydt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boucherie Depuydt is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boucherie Depuydt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boucherie Depuydt, openstaande posities, locatie van Boucherie Depuydt op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boucherie Depuydt is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boucherie Depuydt, company assigned to the tax number BE09179046630. The company Boucherie Depuydt is located at the address: Sondeville 17, Peruwelz, 7600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 116,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Boucherie Depuydt were not found.
The main activity of Boucherie Depuydt is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Boucherie Depuydt is not available. You also can look at reviews of Boucherie Depuydt, open positions, location of Boucherie Depuydt on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boucherie Depuydt, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boucherie Depuydt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boucherie Depuydt, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boucherie Depuydt, employees, financial statistics.