BONGARTZ, PIERRE-YVES

Particuliere bedrijvenLegale diensten • BONGARTZ, PIERRE-YVES
Private companiesLegal Services • BONGARTZ, PIERRE-YVES

Contactgegevens BONGARTZ, PIERRE-YVES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BONGARTZ, PIERRE-YVES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BONGARTZ, PIERRE-YVES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Louvrex, LIEGE, LIEGE 4000 BE, België

Telefoon (phone): 003242327249 003242327240 (+32-003242327249 003242327240) 003242327249 003242327240 (+32-003242327249 003242327240)

Fax (fax): +32 (58) 197-75-43 +32 (58) 197-75-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BONGARTZ, PIERRE-YVES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BONGARTZ, PIERRE-YVES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BONGARTZ, PIERRE-YVES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BONGARTZ, PIERRE-YVES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BONGARTZ, PIERRE-YVES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BONGARTZ, PIERRE-YVES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BONGARTZ, PIERRE-YVES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BONGARTZ, PIERRE-YVES
Products information BONGARTZ, PIERRE-YVES

BTW identificatienummer (tax): BE05605743408
Ondernemingsnummer: 8411376953
Hoofdstad (capital): 962,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BONGARTZ, PIERRE-YVES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BONGARTZ, PIERRE-YVES
(Get full report from official database of BE for BONGARTZ, PIERRE-YVES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BONGARTZ, PIERRE-YVES
Addition kinds of activities for BONGARTZ, PIERRE-YVES

478501. Tolverrichtingen | Toll operations
27540202. Visitekaartjes: gravure printing | Visiting cards: gravure printing
31720201. Kaartgevallen | Card cases
35560212. Persen, voedsel: kaas, biet, cider en suikerriet | Presses, food: cheese, beet, cider, and sugarcane
50460305. Ovens, magnetron: commercieel | Ovens, microwave: commercial
80420100. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists
82999907. Afrondingsschool, charme en modellering | Finishing school, charm and modeling

Werken bij BONGARTZ, PIERRE-YVES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BONGARTZ, PIERRE-YVES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BONGARTZ, PIERRE-YVES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BONGARTZ, PIERRE-YVES. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator dag (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Procesoperator in dagdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Procesoperatoren in ploeg. Je zal instaan voor Het verplaatsen van chemicaliën in verpakkingen (totes, bigbags, jerrycan); Het laden en lossen van bulkmateriaal (ingrediënten, eindproducten en afvalproducten); Doseren en klaarzetten van grondstoffen; Afvullen van het eindproduct in vaten; Inpompen vloeibare ingrediënten in tanks; Ondersteunen van de procesoperatoren in de afwerking van het productieproces.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • Verkoop Colruyt Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • Gepassioneerde junior verkoper NL/FR (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanleveren van interieur benodigdheden zoals: badkamer- & inloopdouches, parket, natuurstenen,.. Als vaste en betrouwbare partner, mede dankzij volgende steunpunten: jarenlange ervaring, technische knowhow, meerdere showrooms,… Voor de verdere groei zijn wij op zoek naar een geboren verkoper.

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van BONGARTZ, PIERRE-YVES in sociale netwerken
Look for responds of BONGARTZ, PIERRE-YVES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BONGARTZ, PIERRE-YVES. Laat een reactie achter voor BONGARTZ, PIERRE-YVES. BONGARTZ, PIERRE-YVES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BONGARTZ, PIERRE-YVES. Leave a respond for BONGARTZ, PIERRE-YVES. BONGARTZ, PIERRE-YVES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BONGARTZ, PIERRE-YVES op de google maps. Adres en contacten BONGARTZ, PIERRE-YVES
Location of BONGARTZ, PIERRE-YVES on the google maps. Address and contacts of BONGARTZ, PIERRE-YVES

Andere gerelateerde bedrijven als come BONGARTZ, PIERRE-YVES BONGARTZ, PIERRE-YVES: R. BRIES | GARAGE LAMBERT | Garotex | SNELDIENST S.T. | VAN RAMPELBERGH SUZANNE

Other related companies as BONGARTZ, PIERRE-YVES: R. BRIES | GARAGE LAMBERT | Garotex | SNELDIENST S.T. | VAN RAMPELBERGH SUZANNE

BONGARTZ, PIERRE-YVES is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BONGARTZ, PIERRE-YVES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05605743408. Het bedrijf BONGARTZ, PIERRE-YVES bevindt zich op het adres: Rue Louvrex, LIEGE, LIEGE 4000 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 962,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 830,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BONGARTZ, PIERRE-YVES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BONGARTZ, PIERRE-YVES is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BONGARTZ, PIERRE-YVES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BONGARTZ, PIERRE-YVES, openstaande posities, locatie van BONGARTZ, PIERRE-YVES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BONGARTZ, PIERRE-YVES is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BONGARTZ, PIERRE-YVES, company assigned to the tax number BE05605743408. The company BONGARTZ, PIERRE-YVES is located at the address: Rue Louvrex, LIEGE, LIEGE 4000 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 962,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 830,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BONGARTZ, PIERRE-YVES were not found.
The main activity of BONGARTZ, PIERRE-YVES is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BONGARTZ, PIERRE-YVES is not available. You also can look at reviews of BONGARTZ, PIERRE-YVES, open positions, location of BONGARTZ, PIERRE-YVES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BONGARTZ, PIERRE-YVES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BONGARTZ, PIERRE-YVES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BONGARTZ, PIERRE-YVES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BONGARTZ, PIERRE-YVES, employees, financial statistics.