BOB'S FOOD BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BOB'S FOOD BVBA
Private companiesHealth Services • BOB'S FOOD BVBA

Contactgegevens BOB'S FOOD BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOB'S FOOD BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOB'S FOOD BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KNAAGREEPSTRAAT 13, MOORSLEDE, 8890, België

Telefoon (phone): 09 243 10 40 (+32-09 243 10 40) 09 243 10 40 (+32-09 243 10 40)

Fax (fax): 09 243 10 41 (+32-09 243 10 41) 09 243 10 41 (+32-09 243 10 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOB'S FOOD BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOB'S FOOD BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOB'S FOOD BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOB'S FOOD BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOB'S FOOD BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOB'S FOOD BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOB'S FOOD BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOB'S FOOD BVBA
Products information BOB'S FOOD BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02732269287
Ondernemingsnummer: 9987365722
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in BOB'S FOOD BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOB'S FOOD BVBA
(Get full report from official database of BE for BOB'S FOOD BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOB'S FOOD BVBA
Addition kinds of activities for BOB'S FOOD BVBA

527199. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
20340300. Gedroogde en gedehydrateerde groenten | Dried and dehydrated vegetables
36410210. Strobotrons | Strobotrons
36950201. Audio-band, leeg | Audio range tape, blank
38250213. Instrument relais, alle typen | Instrument relays, all types
45220102. Flying charter service | Flying charter service
79220306. Zomertheater | Summer theater
92210203. Gemeentelijke politie | Municipal police
96110400. Administratie van algemene economische programma's, niveau van de regering | Administration of general economic programs, level of goverment

Werken bij BOB'S FOOD BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOB'S FOOD BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOB'S FOOD BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOB'S FOOD BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • Auto mecanicien (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij afgestudeerd in de richting autotechnieken of heb je ervaring als mecanicien van auto's? We zoeken een mecanicien voor een garage in de regio van Nevele / Aalter Taken als mecanicien sta je in voor de onderhoudswerken en kleine en grote herstellingen. * als mecanicien voer je de werken professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit

  • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

    Regio: ENGELMANSHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • Flexi-job verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij op zoek naar een medewerker/ster verkoop via flexi-job. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Schoonmaak(st)er Vakantieverhuur (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: INTERHOME

    Type: Werfreserve

    - schoonmaak van vakantiewoningen - bedden opmaken - afval wegbrengen - inspectie van de woning op eventuele gebreken voor volgende verhuur

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van BOB'S FOOD BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BOB'S FOOD BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOB'S FOOD BVBA. Laat een reactie achter voor BOB'S FOOD BVBA. BOB'S FOOD BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOB'S FOOD BVBA. Leave a respond for BOB'S FOOD BVBA. BOB'S FOOD BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOB'S FOOD BVBA op de google maps. Adres en contacten BOB'S FOOD BVBA
Location of BOB'S FOOD BVBA on the google maps. Address and contacts of BOB'S FOOD BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BOB'S FOOD BVBA BOB'S FOOD BVBA: WILLY NEIRINCK | Gerwal BVBA | CHANTAL DEBRUGE | BESSY | LIBRAIRIE BRONCHAIN

Other related companies as BOB'S FOOD BVBA: WILLY NEIRINCK | Gerwal BVBA | CHANTAL DEBRUGE | BESSY | LIBRAIRIE BRONCHAIN

BOB'S FOOD BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOB'S FOOD BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02732269287. Het bedrijf BOB'S FOOD BVBA bevindt zich op het adres: KNAAGREEPSTRAAT 13, MOORSLEDE, 8890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BOB'S FOOD BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOB'S FOOD BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOB'S FOOD BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOB'S FOOD BVBA, openstaande posities, locatie van BOB'S FOOD BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOB'S FOOD BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOB'S FOOD BVBA, company assigned to the tax number BE02732269287. The company BOB'S FOOD BVBA is located at the address: KNAAGREEPSTRAAT 13, MOORSLEDE, 8890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BOB'S FOOD BVBA were not found.
The main activity of BOB'S FOOD BVBA is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOB'S FOOD BVBA is not available. You also can look at reviews of BOB'S FOOD BVBA, open positions, location of BOB'S FOOD BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOB'S FOOD BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOB'S FOOD BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOB'S FOOD BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOB'S FOOD BVBA, employees, financial statistics.