bluebit software association

Contactgegevens bluebit software association: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data bluebit software association: address, phone, fax, email, website, opening hours

bluebit software association

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langesthal 5-7 / P.B. 39, Eupen, BE 4700, België

Telefoon (phone): 32-87-569115 32-87-569115

Fax (fax): 32-87-569117 32-87-569117

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) bluebit software association: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "bluebit software association"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "bluebit software association"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van bluebit software association, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen bluebit software association. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of bluebit software association, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees bluebit software association. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti bluebit software association
Products information bluebit software association

BTW identificatienummer (tax): BE03784210205
Ondernemingsnummer: 4999023437
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 327,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in bluebit software association zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor bluebit software association
(Get full report from official database of BE for bluebit software association)

Aanvulling soorten activiteiten voor bluebit software association
Addition kinds of activities for bluebit software association

346600. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
09710100. Speldiensten | Game services
20340205. Vruchten, gevriesdroogd | Fruits, freeze-dried
38420416. Suspensories | Suspensories
50650204. Intercommunicatieapparatuur, elektronisch | Intercommunication equipment, electronic
50840600. Motoren en transportmiddelen | Engines and transportation equipment
93110104. Belastingdienst, overheid | Taxation department, government

Werken bij bluebit software association: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in bluebit software association: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor bluebit software association. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for bluebit software association. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • Hulpboekhouder te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpboekhouder m/v sta je in voor volgende taken en verantwoordelijkheden: Inboeken van aankoopfacturen Verwerking verkoopsfacturen Financiële verrichtingen Intrastat Kredietverzekering Debiteurenbeheer Algemene administratieve taken verbonden met de boekhouding Ondersteuning facturatie Bijspringen telefonische oproepen

  • CNC OPERATOR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge zijn wij op zoek naar een CNC Operator. Je zal instaan voor het programmeren van machines. Kennis lassen is een pluspunt. Je voert diverse controles uit Afstellen, frezen en draaien Opmerken van storingen

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 28 uren/week - woensdag hele dag thuis en vrijdagnamiddag thuis waardoor u me-time heeft ! U kan ook de kinderen van school halen op vrijdag ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Student JBC Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • Tuinarchitect (M/V) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Vaste Job

    Takenpakket · Het project van A tot Z begeleiden o Opmeten van projecten en opmaken van meetstaten o Communicatie met de klant (B2B & B2C) o Uittekenen van de projecten § Sketchup Pro § AutoCad o Opmaken van offertes o Project overdragen aan de werfleider o Bestellingen plaatsten van materialen in samenspraak met werfleider o Opvolging facturatie van projecten

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

Zoek naar antwoorden van bluebit software association in sociale netwerken
Look for responds of bluebit software association in social networks

Lees alle opmerkingen voor bluebit software association. Laat een reactie achter voor bluebit software association. bluebit software association bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for bluebit software association. Leave a respond for bluebit software association. bluebit software association on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie bluebit software association op de google maps. Adres en contacten bluebit software association
Location of bluebit software association on the google maps. Address and contacts of bluebit software association

Andere gerelateerde bedrijven als come bluebit software association bluebit software association: WANDELCLUB JAN BREYDEL | MARTIN VERCRUYSSE | M.J. CAJ-MIR | BIBLIOTHEEK | WILLEMS, MARIJN

Other related companies as bluebit software association: WANDELCLUB JAN BREYDEL | MARTIN VERCRUYSSE | M.J. CAJ-MIR | BIBLIOTHEEK | WILLEMS, MARIJN

bluebit software association is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is bluebit software association, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03784210205. Het bedrijf bluebit software association bevindt zich op het adres: Langesthal 5-7 / P.B. 39, Eupen, BE 4700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 327,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in bluebit software association zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van bluebit software association is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van bluebit software association is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van bluebit software association, openstaande posities, locatie van bluebit software association op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

bluebit software association is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is bluebit software association, company assigned to the tax number BE03784210205. The company bluebit software association is located at the address: Langesthal 5-7 / P.B. 39, Eupen, BE 4700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 327,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in bluebit software association were not found.
The main activity of bluebit software association is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of bluebit software association is not available. You also can look at reviews of bluebit software association, open positions, location of bluebit software association on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over bluebit software association, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf bluebit software association, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about bluebit software association, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company bluebit software association, employees, financial statistics.