BHB Bouwbeslag Handel Benelux

Contactgegevens BHB Bouwbeslag Handel Benelux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BHB Bouwbeslag Handel Benelux: address, phone, fax, email, website, opening hours

BHB Bouwbeslag Handel Benelux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Tathon 33, Gosselies, 6041, België

Telefoon (phone): 32.71.250099 32.71.250099

Fax (fax): 32.71.250069 32.71.250069

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BHB Bouwbeslag Handel Benelux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BHB Bouwbeslag Handel Benelux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BHB Bouwbeslag Handel Benelux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BHB Bouwbeslag Handel Benelux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BHB Bouwbeslag Handel Benelux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BHB Bouwbeslag Handel Benelux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BHB Bouwbeslag Handel Benelux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BHB Bouwbeslag Handel Benelux
Products information BHB Bouwbeslag Handel Benelux

BTW identificatienummer (tax): BE08396270751
Ondernemingsnummer: 3379638671
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in BHB Bouwbeslag Handel Benelux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BHB Bouwbeslag Handel Benelux
(Get full report from official database of BE for BHB Bouwbeslag Handel Benelux)

Aanvulling soorten activiteiten voor BHB Bouwbeslag Handel Benelux
Addition kinds of activities for BHB Bouwbeslag Handel Benelux

17419900. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
24419900. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
32970200. Cement vuurvaste materialen | Cement refractories
42260201. Meubelopslag, zonder plaatselijke vrachtwagens | Furniture storage, without local trucking
51139904. Paperboard en producten | Paperboard and products
51480102. Vruchten, vers | Fruits, fresh
51719902. Petroleum terminals | Petroleum terminals
87340200. Product test laboratoria | Product testing laboratories

Werken bij BHB Bouwbeslag Handel Benelux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BHB Bouwbeslag Handel Benelux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BHB Bouwbeslag Handel Benelux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BHB Bouwbeslag Handel Benelux. Looking for open vacancies in other companies

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • Werfleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Galmaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

  • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Medische pedicure (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RESPIRO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de voetverzorging van onze klanten. Je beheerst alle technieken van medische pedicure en/of je kan podologische technieken toepassen. Je luistert naar de problemen van de klant en geeft professioneel advies aangaande huidverzorging, voetzorg, schoeisel en nagelverzorging.

  • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

  • STAGIAIR CROSS MEDIA-HR (M/V) Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. TAKENPAKKET o Je plaatst vacatures in the picture op social media o Wij willen een groot publiek bereiken, jij kan ons vertellen welk platform we hiervoor het best inzetten o Interne en externe communicatie is jouw verantwoordelijkheid o Wij rekenen op jou voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen o Jij neemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren

Zoek naar antwoorden van BHB Bouwbeslag Handel Benelux in sociale netwerken
Look for responds of BHB Bouwbeslag Handel Benelux in social networks

Lees alle opmerkingen voor BHB Bouwbeslag Handel Benelux. Laat een reactie achter voor BHB Bouwbeslag Handel Benelux. BHB Bouwbeslag Handel Benelux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BHB Bouwbeslag Handel Benelux. Leave a respond for BHB Bouwbeslag Handel Benelux. BHB Bouwbeslag Handel Benelux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BHB Bouwbeslag Handel Benelux op de google maps. Adres en contacten BHB Bouwbeslag Handel Benelux
Location of BHB Bouwbeslag Handel Benelux on the google maps. Address and contacts of BHB Bouwbeslag Handel Benelux

Andere gerelateerde bedrijven als come BHB Bouwbeslag Handel Benelux BHB Bouwbeslag Handel Benelux: Plaskie Mario | TANDLABO "EXPRESS" GALLE | Sophie | BAKKERIJ DE KORT | Hedan Dekor BVBA

Other related companies as BHB Bouwbeslag Handel Benelux: Plaskie Mario | TANDLABO "EXPRESS" GALLE | Sophie | BAKKERIJ DE KORT | Hedan Dekor BVBA

BHB Bouwbeslag Handel Benelux is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BHB Bouwbeslag Handel Benelux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08396270751. Het bedrijf BHB Bouwbeslag Handel Benelux bevindt zich op het adres: Rue Tathon 33, Gosselies, 6041. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 747,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BHB Bouwbeslag Handel Benelux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BHB Bouwbeslag Handel Benelux is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BHB Bouwbeslag Handel Benelux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BHB Bouwbeslag Handel Benelux, openstaande posities, locatie van BHB Bouwbeslag Handel Benelux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BHB Bouwbeslag Handel Benelux is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BHB Bouwbeslag Handel Benelux, company assigned to the tax number BE08396270751. The company BHB Bouwbeslag Handel Benelux is located at the address: Rue Tathon 33, Gosselies, 6041. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 747,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BHB Bouwbeslag Handel Benelux were not found.
The main activity of BHB Bouwbeslag Handel Benelux is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BHB Bouwbeslag Handel Benelux is not available. You also can look at reviews of BHB Bouwbeslag Handel Benelux, open positions, location of BHB Bouwbeslag Handel Benelux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BHB Bouwbeslag Handel Benelux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BHB Bouwbeslag Handel Benelux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BHB Bouwbeslag Handel Benelux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BHB Bouwbeslag Handel Benelux, employees, financial statistics.