Better Security

Particuliere bedrijvencommunicatie • Better Security
Private companiesCommunications • Better Security

Contactgegevens Better Security: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Better Security: address, phone, fax, email, website, opening hours

Better Security

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aarschotsesteenweg 278, Wilsele, VL-BR 3012, België

Telefoon (phone): 32 54 329894 32 54 329894

Fax (fax): 32 16 445532 32 16 445532

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Better Security: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Better Security"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Better Security"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Better Security, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Better Security. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Better Security, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Better Security. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Better Security
Products information Better Security

BTW identificatienummer (tax): BE01394958496
Ondernemingsnummer: 8301788330
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 686,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Better Security zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Better Security
(Get full report from official database of BE for Better Security)

Aanvulling soorten activiteiten voor Better Security
Addition kinds of activities for Better Security

382200. Milieucontroles | Environmental controls
24490103. Fruitkratten, hout: draadbinding | Fruit crates, wood: wirebound
35310805. Emmers, uitgraving: clamshell, beton, dragline, enz. | Buckets, excavating: clamshell, concrete, dragline, etc.
35759900. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
38120603. Elektronisch veld detectie apparaat (luchtvaart) | Electronic field detection apparatus (aeronautical)
38229900. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec
47839903. Verpakking van goederen voor verzending | Packing goods for shipping
70320301. Visserscamp | Fishing camp

Werken bij Better Security: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Better Security: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Better Security. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Better Security. Looking for open vacancies in other companies

  • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

  • Huishoudhulp dienstencheques Maaseik (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student bakkerij te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

  • Care Expert - Service Medewerker Shop Orange Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als 'Care Expert' ben je de verantwoordelijke voor een persoonlijke service naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor: Het beantwoorden van vragen van klanten (product gerelateerde uitleg bezorgen) Je helpt de klanten verder en beantwoord al hun vragen zoals vragen over hun toestelbeheer, over hun software (Android/IOS) De uitleg rond 'connected devices' het uitvoeren van kleine reparaties Het beantwoorden van alle vragen na de verkoop Training en uitleg geven aan de shopmedewerkers Helpen bij het maken van gepersonaliseerde hoesjes

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van Better Security in sociale netwerken
Look for responds of Better Security in social networks

Lees alle opmerkingen voor Better Security. Laat een reactie achter voor Better Security. Better Security bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Better Security. Leave a respond for Better Security. Better Security on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Better Security op de google maps. Adres en contacten Better Security
Location of Better Security on the google maps. Address and contacts of Better Security

Andere gerelateerde bedrijven als come Better Security Better Security: GILBERT VERVAEKE | MARCEL GOOSSENS | IV Cars | VLEESWAREN VOSSIUS NV | HUIS HOLLANDIA

Other related companies as Better Security: GILBERT VERVAEKE | MARCEL GOOSSENS | IV Cars | VLEESWAREN VOSSIUS NV | HUIS HOLLANDIA

Better Security is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Better Security, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01394958496. Het bedrijf Better Security bevindt zich op het adres: Aarschotsesteenweg 278, Wilsele, VL-BR 3012. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 686,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Better Security zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Better Security is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Better Security is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Better Security, openstaande posities, locatie van Better Security op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Better Security is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Better Security, company assigned to the tax number BE01394958496. The company Better Security is located at the address: Aarschotsesteenweg 278, Wilsele, VL-BR 3012. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 686,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Better Security were not found.
The main activity of Better Security is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Better Security is not available. You also can look at reviews of Better Security, open positions, location of Better Security on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Better Security, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Better Security, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Better Security, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Better Security, employees, financial statistics.