Belsite

Contactgegevens Belsite: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belsite: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belsite

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eekhoornlei 62, Schoten, Antwerp 2900, België

Telefoon (phone): 32 32 88 47 38 32 32 88 47 38

Fax (fax): +32 (63) 403-69-17 +32 (63) 403-69-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belsite: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belsite"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belsite"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belsite, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belsite. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belsite, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belsite. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belsite
Products information Belsite

BTW identificatienummer (tax): BE07495941162
Ondernemingsnummer: 9618225097
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 674,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Belsite zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belsite
(Get full report from official database of BE for Belsite)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belsite
Addition kinds of activities for Belsite

231103. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
342399. Hand- en randgereedschappen, nec, nec | Hand and edge tools, nec, nec
508506. Industriële gereedschappen | Industrial tools
27410101. Kunstkopie: uitgeverij en drukwerk | Art copy: publishing and printing
28690603. Formaldehyde (formaline) | Formaldehyde (formalin)

Werken bij Belsite: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belsite: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belsite. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belsite. Looking for open vacancies in other companies

  • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

  • Monteur (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een monteur ramen en deuren. 

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Aanmaken en opvolgen van bestellingen bij leveranciers uit de Far East en Europa. Administratie rond het aanvragen van stalen en opstarten van nieuwe producten en assortimenten. Opvragen van technische documenten bij leveranciers en digitaal archiveren in samenwerking met de Quality Control afdeling. Creëren of aanpassen van leveranciers- en artikelfiches. Opvolgen van de flow van nieuwe verpakkingen, item stickers en handleidingen in samenwerking met de grafische afdeling. Rapportering aan de aankoopmanager. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Gavere zijn we op zoek naar een administratief bediende (M/V) met een kritische blik, ter ondersteuning van de aankoopafdeling.  

  • Winkelbediende Slagerij (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een klant gelegen in Overpelt, gespecialiseerd in vleeswaren en charcuterie, zijn we op zoek naar een winkelbediende met ervaring in een slagerij / kaas- of traiteur afdeling. Uw takenpakket: - Je staat in voor snijden van vlees- en kaaswaren met de juiste snijmachines. - Je verpakt deze vlees- of kaaswaren tot kleine pakketjes om ze vervolgens in de toog te leggen. - Je helpt met bereidingen van salades, broodjes en schotels. - Indien klanten speciale verzoeken hebben, probeer je hen op een vriendelijke en gemotiveerde manier verder te helpen. - Je houdt de winkel proper en netjes.

  • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: SPORTARIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

Zoek naar antwoorden van Belsite in sociale netwerken
Look for responds of Belsite in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belsite. Laat een reactie achter voor Belsite. Belsite bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belsite. Leave a respond for Belsite. Belsite on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belsite op de google maps. Adres en contacten Belsite
Location of Belsite on the google maps. Address and contacts of Belsite

Andere gerelateerde bedrijven als come Belsite Belsite: ALFRED BEINE | Du Bois H | Balfroid D | Carton Valery & Fils SPRL | DEVELDER

Other related companies as Belsite: ALFRED BEINE | Du Bois H | Balfroid D | Carton Valery & Fils SPRL | DEVELDER

Belsite is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belsite, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07495941162. Het bedrijf Belsite bevindt zich op het adres: Eekhoornlei 62, Schoten, Antwerp 2900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 674,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Belsite zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belsite is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belsite is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belsite, openstaande posities, locatie van Belsite op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belsite is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belsite, company assigned to the tax number BE07495941162. The company Belsite is located at the address: Eekhoornlei 62, Schoten, Antwerp 2900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 674,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Belsite were not found.
The main activity of Belsite is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Belsite is not available. You also can look at reviews of Belsite, open positions, location of Belsite on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belsite, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belsite, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belsite, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belsite, employees, financial statistics.