BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL

Particuliere bedrijvenWatervervoer • BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL
Private companiesWater Transportation • BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL

Contactgegevens BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lozenberg 20 ZAVENTEM, BRABANT 1932, België

Telefoon (phone): 3227161711 3227161711

Fax (fax): +32 (63) 986-93-69 +32 (63) 986-93-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL
Products information BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE05590637207
Ondernemingsnummer: 7096588134
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL
(Get full report from official database of BE for BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL
Addition kinds of activities for BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL

20859900. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
36619905. Multiplex apparatuur, telefoon en telegraaf | Multiplex equipment, telephone and telegraph
39490000. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
59610301. Boekclub, postorder | Book club, mail order
83519901. Groeps dagopvang | Group day care center

Werken bij BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Mobiele kraanmachinist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een mobiele kraanman. Dit voor op een werf in Gent. Onze klant is gespecialiseerd in residentieel en utiliteitsbouw.

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

    Regio: LANKLAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Molenstede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • thuishulp (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Studentenjob

    thuishulp in REGIO WORTEGEM-PETEGEM, ANZEGEM en KLUISBERGEN bij DCO Kluisbergen vzw

  • Jobstudent (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: EOLUZ

    Type: Werfreserve

    Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

Zoek naar antwoorden van BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL. Laat een reactie achter voor BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL. BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL. Leave a respond for BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL. BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL op de google maps. Adres en contacten BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL
Location of BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL on the google maps. Address and contacts of BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL: JEAN-CHARLES CANO | EDELWIT | GARAGE JOHAN | ASSUD | LES GASPARDDS

Other related companies as BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL: JEAN-CHARLES CANO | EDELWIT | GARAGE JOHAN | ASSUD | LES GASPARDDS

BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05590637207. Het bedrijf BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL bevindt zich op het adres: Lozenberg 20 ZAVENTEM, BRABANT 1932. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 350,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL, openstaande posities, locatie van BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL, company assigned to the tax number BE05590637207. The company BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL is located at the address: Lozenberg 20 ZAVENTEM, BRABANT 1932. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 350,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL were not found.
The main activity of BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL is not available. You also can look at reviews of BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL, open positions, location of BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIUM INTERNATIONAL TRAVEL, employees, financial statistics.