Belgium Ad Valvas bvba

Contactgegevens Belgium Ad Valvas bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgium Ad Valvas bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgium Ad Valvas bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Caignaardstraat 14, Wielsbeke, B-8710 B-8710, België

Telefoon (phone): 32 (0)2 2479333 32 (0)2 2479333

Fax (fax): 32 (0)2 2169140 32 (0)2 2169140

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgium Ad Valvas bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgium Ad Valvas bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgium Ad Valvas bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgium Ad Valvas bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgium Ad Valvas bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgium Ad Valvas bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgium Ad Valvas bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgium Ad Valvas bvba
Products information Belgium Ad Valvas bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06494262695
Ondernemingsnummer: 1472137451
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Belgium Ad Valvas bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgium Ad Valvas bvba
(Get full report from official database of BE for Belgium Ad Valvas bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgium Ad Valvas bvba
Addition kinds of activities for Belgium Ad Valvas bvba

251900. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
539999. Diverse algemene warenhuizen, nec | Miscellaneous general merchandise stores, nec
39990205. Haarspeldjes | Hairpin mountings
39999939. Teargas apparaten en apparatuur | Tear gas devices and equipment
50520202. Cokes | Coke
59490201. Breien van goederen en benodigdheden | Knitting goods and supplies
73891703. Log en timmerman | Log and lumber broker
82110301. Openbare volwassene school | Public adult education school

Werken bij Belgium Ad Valvas bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgium Ad Valvas bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgium Ad Valvas bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgium Ad Valvas bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Medewerker tuinaanleg met ervaring (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat zowel in voor het aanleggen van nieuwe tuinen (beplanting, vijvers, opritten, afsluitingen, ...), als voor onderhoud van bestaande tuinen (snoeien van struiken en bomen, scheren van hagen,...). Je werkt altijd in groepsverband, waar een bevoegde persoon je taken van de dag meedeelt.

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Schilder Decorateur met ervaring (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gevestigd regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een schilder met ervaring. Dit voor zowel binnen- als buiten schilderwerk voor particuliere woningen regio West-Vlaanderen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten doorheen het schooljaar - Magazijn, productie,- Regio Herentals/Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en nog enkele dagen/weken beschikbaar doorheen het schooljaar tijdens de week? Voor verschillende bedrijven in de regio Herentals, Grobbendonk en Olen zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt ofwel als administratief medewerker, magazijnier of productiemedewerker.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

  • Schoonmaker-ster laboruimtes (37u/w) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de laboratoria bij onze klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Reinigen van en opnieuw klaarzetten/aanvullen van laboratorium-glaswerk, staalbommen en andere recipiënten. Staalnamen en staalnamerecipiënten Iedere maandag en donderdag de staalwagen tanken Plaatsen en afhalen van de luchtmonitoring Bevoorrading van labomateriaal Periodiek uitvoeren van veiligheidscontroles Koerierdienst: vervoeren van labostalen • Werkuren: van maandag tem vrijdag 14u - 22u of 22u - 6u (37u/week)

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van Belgium Ad Valvas bvba in sociale netwerken
Look for responds of Belgium Ad Valvas bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgium Ad Valvas bvba. Laat een reactie achter voor Belgium Ad Valvas bvba. Belgium Ad Valvas bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgium Ad Valvas bvba. Leave a respond for Belgium Ad Valvas bvba. Belgium Ad Valvas bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgium Ad Valvas bvba op de google maps. Adres en contacten Belgium Ad Valvas bvba
Location of Belgium Ad Valvas bvba on the google maps. Address and contacts of Belgium Ad Valvas bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgium Ad Valvas bvba Belgium Ad Valvas bvba: WILFRIED MATTHEUS | B.C. ALLOO | Virtual House NV | PARADISIER | A la Fianc茅e

Other related companies as Belgium Ad Valvas bvba: WILFRIED MATTHEUS | B.C. ALLOO | Virtual House NV | PARADISIER | A la Fianc茅e

Belgium Ad Valvas bvba is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgium Ad Valvas bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06494262695. Het bedrijf Belgium Ad Valvas bvba bevindt zich op het adres: Caignaardstraat 14, Wielsbeke, B-8710 B-8710. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 353,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Belgium Ad Valvas bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgium Ad Valvas bvba is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgium Ad Valvas bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgium Ad Valvas bvba, openstaande posities, locatie van Belgium Ad Valvas bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgium Ad Valvas bvba is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belgium Ad Valvas bvba, company assigned to the tax number BE06494262695. The company Belgium Ad Valvas bvba is located at the address: Caignaardstraat 14, Wielsbeke, B-8710 B-8710. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 353,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Belgium Ad Valvas bvba were not found.
The main activity of Belgium Ad Valvas bvba is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgium Ad Valvas bvba is not available. You also can look at reviews of Belgium Ad Valvas bvba, open positions, location of Belgium Ad Valvas bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgium Ad Valvas bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgium Ad Valvas bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgium Ad Valvas bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgium Ad Valvas bvba, employees, financial statistics.