BEERTEN, STEFAN

Contactgegevens BEERTEN, STEFAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEERTEN, STEFAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEERTEN, STEFAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wolfshaegen 229, NEERIJSE, B - 3040, België

Telefoon (phone): 32 2 583 82 81 32 2 583 82 81

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEERTEN, STEFAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEERTEN, STEFAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEERTEN, STEFAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEERTEN, STEFAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEERTEN, STEFAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEERTEN, STEFAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEERTEN, STEFAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEERTEN, STEFAN
Products information BEERTEN, STEFAN

BTW identificatienummer (tax): BE08599517822
Ondernemingsnummer: 2251342773
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 428,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BEERTEN, STEFAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEERTEN, STEFAN
(Get full report from official database of BE for BEERTEN, STEFAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEERTEN, STEFAN
Addition kinds of activities for BEERTEN, STEFAN

329701. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
373299. Bootbouw en reparatie, nec | Boatbuilding and repairing, nec
703201. Recreatieve kampen | Recreational camps
28190702. Wolframcarbide poeder, behalve schurende of metallurgische | Tungsten carbide powder, except abrasive or metallurgical
35320304. Pulverisatoren (stationair), steen | Pulverizers (stationary), stone
35340101. Automobiele liften | Automobile elevators
35370205. Kranen, vrachtwagen | Cranes, industrial truck
38610205. Hangers, fotografische film, plaat en papier | Hangers, photographic film, plate, and paper
39310109. klavecimbels | Harpsichords
73639901. Chauffeur service | Chauffeur service

Werken bij BEERTEN, STEFAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEERTEN, STEFAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEERTEN, STEFAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEERTEN, STEFAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Metsers/bekisters (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Restaureren en renoveren met zin voor perfectie Perfectie staat centraal als metser want u werkt voor een gespecialiseerde firma in restauraties met meer dan 35jaar ervaring. Particulieren, projectleiders en overheden doen beroep op jullie metselwerken, dakwerken, pleisterwerken, vloeren, faïence en schilderwerken.

  • Magazijnier goederenontvangst (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groot bedrijf dat zich toelegt op de bereiding van kant en klare maaltijden. Zij gaan op zoek naar een gemotiveerde magazijnier goederenontvangst. Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor onze keuken aan de hand van bestellingen. Je springt overal bij waar nodig.

  • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bekkevoort (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bekkevoort en omgeving

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

  • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

    Type: Flexijob

    bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

Zoek naar antwoorden van BEERTEN, STEFAN in sociale netwerken
Look for responds of BEERTEN, STEFAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEERTEN, STEFAN. Laat een reactie achter voor BEERTEN, STEFAN. BEERTEN, STEFAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEERTEN, STEFAN. Leave a respond for BEERTEN, STEFAN. BEERTEN, STEFAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEERTEN, STEFAN op de google maps. Adres en contacten BEERTEN, STEFAN
Location of BEERTEN, STEFAN on the google maps. Address and contacts of BEERTEN, STEFAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BEERTEN, STEFAN BEERTEN, STEFAN: UNITED MOTORS NV | Varley Ets | NIZAR | Ghys A | VIDEO J & P COMMUNICATIONS

Other related companies as BEERTEN, STEFAN: UNITED MOTORS NV | Varley Ets | NIZAR | Ghys A | VIDEO J & P COMMUNICATIONS

BEERTEN, STEFAN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEERTEN, STEFAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08599517822. Het bedrijf BEERTEN, STEFAN bevindt zich op het adres: Wolfshaegen 229, NEERIJSE, B - 3040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 428,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BEERTEN, STEFAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEERTEN, STEFAN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEERTEN, STEFAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEERTEN, STEFAN, openstaande posities, locatie van BEERTEN, STEFAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEERTEN, STEFAN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEERTEN, STEFAN, company assigned to the tax number BE08599517822. The company BEERTEN, STEFAN is located at the address: Wolfshaegen 229, NEERIJSE, B - 3040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 428,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BEERTEN, STEFAN were not found.
The main activity of BEERTEN, STEFAN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BEERTEN, STEFAN is not available. You also can look at reviews of BEERTEN, STEFAN, open positions, location of BEERTEN, STEFAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEERTEN, STEFAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEERTEN, STEFAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEERTEN, STEFAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEERTEN, STEFAN, employees, financial statistics.