Beeckmans Design

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Beeckmans Design
Private companiesLegal Services • Beeckmans Design

Contactgegevens Beeckmans Design: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beeckmans Design: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beeckmans Design

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J.Vandenbosschestraat 112, Lennik, Eur 1750, België

Telefoon (phone): 32 2 532 45 96 32 2 532 45 96

Fax (fax): 32 2 532 45 96 32 2 532 45 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beeckmans Design: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beeckmans Design"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beeckmans Design"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beeckmans Design, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beeckmans Design. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beeckmans Design, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beeckmans Design. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beeckmans Design
Products information Beeckmans Design

BTW identificatienummer (tax): BE05653808593
Ondernemingsnummer: 6867523193
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Beeckmans Design zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beeckmans Design
(Get full report from official database of BE for Beeckmans Design)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beeckmans Design
Addition kinds of activities for Beeckmans Design

14990602. Veenbouw | Peat mining
22849900. Draadmolens, nec | Thread mills, nec
49530300. Niet-gevaarlijke afvalverwijderingsplaatsen | Nonhazardous waste disposal sites
62110302. Minerale royalties dealers | Mineral royalties dealers
67190000. Holdings, nv | Holding companies, nec
79979905. Vliegveld, onderhouden door luchtvaartclubs | Flying field, maintained by aviation clubs

Werken bij Beeckmans Design: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beeckmans Design: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beeckmans Design. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beeckmans Design. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • CNC Daaier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Stagiaire Hogeschool/Universiteit Heusden-zolder schooljaar 2018-2019 (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. (zoals schoonmaakpersoneel, keukenpersoneel,.... ) Je volgt de kandidaten volledig op tijdens het ganse selectieproces Je werkt nauw samen met de interne klanten die hun aanvragen bij het jobcenter plaatsen Je bereidt advertenties voor en plaatst deze op de sites. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening Je plant 1e en 2e interviews en geeft daarover voortdurend feedback aan onze interne klanten Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers Je ondersteunt de recruiters bij het opzetten van jobdagen, infosessies,... Je werkt samen met verschillende instanties zoals de vdab, job&co, vzw's, ... Je werkt actief mee op beurzen, Je krijgt de mogelijkheid om werfbezoeken te doen Je neemt actief deel aan het HR-proces en andere bedrijfsactiviteiten

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Student schoonmaak - Gent-Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een student schoonmaak die op zaterdagvoormiddag (4u/week) kan werken. Je werkt uitsluitend op bedrijven (schoonmaak van kantoorruimtes, sanitaire en gemeenschappelijke ruimtes).

  • Jobstudent Kassa regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Torhout zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen werken aan de kassa. Takenpakket: Je rekent de artikelen op een correcte manier af aan de kassa Je kunt ingezet worden om rekken aan te vullen

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van Beeckmans Design in sociale netwerken
Look for responds of Beeckmans Design in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beeckmans Design. Laat een reactie achter voor Beeckmans Design. Beeckmans Design bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beeckmans Design. Leave a respond for Beeckmans Design. Beeckmans Design on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beeckmans Design op de google maps. Adres en contacten Beeckmans Design
Location of Beeckmans Design on the google maps. Address and contacts of Beeckmans Design

Andere gerelateerde bedrijven als come Beeckmans Design Beeckmans Design: THةATRE ZANNI | UBBINK NV | HENDRICKX CARROSSERIE | CHRISTIAENS DOMINIQUE | Rik Van Herck

Other related companies as Beeckmans Design: THةATRE ZANNI | UBBINK NV | HENDRICKX CARROSSERIE | CHRISTIAENS DOMINIQUE | Rik Van Herck

Beeckmans Design is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beeckmans Design, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05653808593. Het bedrijf Beeckmans Design bevindt zich op het adres: J.Vandenbosschestraat 112, Lennik, Eur 1750. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Beeckmans Design zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beeckmans Design is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beeckmans Design is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beeckmans Design, openstaande posities, locatie van Beeckmans Design op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beeckmans Design is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beeckmans Design, company assigned to the tax number BE05653808593. The company Beeckmans Design is located at the address: J.Vandenbosschestraat 112, Lennik, Eur 1750. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Beeckmans Design were not found.
The main activity of Beeckmans Design is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Beeckmans Design is not available. You also can look at reviews of Beeckmans Design, open positions, location of Beeckmans Design on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beeckmans Design, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beeckmans Design, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beeckmans Design, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beeckmans Design, employees, financial statistics.