Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL

Contactgegevens Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Beaufays 34; 4870; Trooz (Forêt), België

Telefoon (phone): 04 368 41 41 (+32-04 368 41 41) 04 368 41 41 (+32-04 368 41 41)

Fax (fax): 04 368 83 43 (+32-04 368 83 43) 04 368 83 43 (+32-04 368 83 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL
Products information Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE01610015869
Ondernemingsnummer: 7874145507
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL
(Get full report from official database of BE for Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL
Addition kinds of activities for Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL

22950104. Tafelzeil | Oilcloth
23920202. Zakken, wasgoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bags, laundry: made from purchased materials
24310204. Storm ramen, hout | Storm windows, wood
35650205. Etiketteringsmachines, industrieel | Labeling machines, industrial
50319910. Structurele assemblage, geprefabriceerd: hout | Structural assemblies, prefabricated: wood
55719906. motorfietsen | Motorcycles

Werken bij Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

  • Back Office Medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

  • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Cargo Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking van begin tot einde van vrachtdocumenten volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Controleren van vrachtzendingen volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Data entry in het cargo computersysteem. Dagelijks contact met klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan het loket  

  • Wegenwerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Technieker E and I (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf. Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgevoerd in 3 ploegen.

  • Jobstudent (met optie vast) thuiszorg (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: T-INTERIM BOOM

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent  in de thuiszorg biedt je onze cliënten die hun huishouden wegens fysische, psychische of sociale redenen niet helemaal zelfstandig kunnen beredderen, hulp aan. Door deze belangrijke ondersteuning zorg je er mee voor dat de cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Je takenpakket is divers en kan volgende opdrachten bij cliënten omvatten: Lichaamsverzorging (hulp bij het wassen, hulp bij het aankleden, haar- en of nagelverzorging,…) Huishoudelijke hulp (poetsen, koken, boodschappen doen, wassen en strijken,…) Psychosociale ondersteuning: een luisterend oor en gezelschap bieden, opvangen en signaleren van problemen en/of bijkomende nood aan ondersteuning,… (ped)agogische ondersteuning: hulp bij de verzorging van de kinderen, hulp bij administratieve taken, ondersteunen bij verwerking van emotionele problemen,…

  • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SODIKO

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

Zoek naar antwoorden van Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL. Laat een reactie achter voor Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL. Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL. Leave a respond for Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL. Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL op de google maps. Adres en contacten Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL
Location of Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL on the google maps. Address and contacts of Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL: DEXIA | Movetherm NV | C.P.A.S. | FISHBONE | APOTHEEK BEEUSAERT

Other related companies as Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL: DEXIA | Movetherm NV | C.P.A.S. | FISHBONE | APOTHEEK BEEUSAERT

Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01610015869. Het bedrijf Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL bevindt zich op het adres: Rue de Beaufays 34; 4870; Trooz (Forêt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 116,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL, openstaande posities, locatie van Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL op de kaart.

Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL, company assigned to the tax number BE01610015869. The company Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL is located at the address: Rue de Beaufays 34; 4870; Trooz (Forêt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 116,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeepers. Products created in Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL were not found.
The main activity of Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL is not available. You also can look at reviews of Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL, open positions, location of Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comptabilité & Gestion Informatisée scrl SCRL, employees, financial statistics.