Barnes&Sheffiels BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Barnes&Sheffiels BVBA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Barnes&Sheffiels BVBA

Contactgegevens Barnes&Sheffiels BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Barnes&Sheffiels BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Barnes&Sheffiels BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Van Rijswijcklaan 166, Antwerpen, 2020, België

Telefoon (phone): 32-3-2388544 32-3-2388544

Fax (fax): 32-3-2386139 32-3-2386139

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Barnes&Sheffiels BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Barnes&Sheffiels BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Barnes&Sheffiels BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Barnes&Sheffiels BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Barnes&Sheffiels BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Barnes&Sheffiels BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Barnes&Sheffiels BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Barnes&Sheffiels BVBA
Products information Barnes&Sheffiels BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06631866455
Ondernemingsnummer: 4612304687
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Barnes&Sheffiels BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Barnes&Sheffiels BVBA
(Get full report from official database of BE for Barnes&Sheffiels BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Barnes&Sheffiels BVBA
Addition kinds of activities for Barnes&Sheffiels BVBA

17110300. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
20929909. Schaaldieren, bevroren: bereid | Shellfish, frozen: prepared
35590701. Banden grooving machines | Tire grooving machines
38619906. Apparatuur voor geluidsopname en reproductie, film | Sound recording and reproducing equipment, motion picture
80829902. Bezoekende verpleegkundige dienst | Visiting nurse service

Werken bij Barnes&Sheffiels BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Barnes&Sheffiels BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Barnes&Sheffiels BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Barnes&Sheffiels BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • Vuilnisophaler met VCA-attest regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ Antwerpen / Luithagen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling van Suez (PMD, papier & karton, huisvuil) of rolcontainers Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

  • Werfleider wegenis- en rioleringswerken (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider: Coördineer je de werven in samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers Volg je de werfbudgetten en de meet- en vorderingsattesten op Zorg je voor een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • Architect (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

Zoek naar antwoorden van Barnes&Sheffiels BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Barnes&Sheffiels BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Barnes&Sheffiels BVBA. Laat een reactie achter voor Barnes&Sheffiels BVBA. Barnes&Sheffiels BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Barnes&Sheffiels BVBA. Leave a respond for Barnes&Sheffiels BVBA. Barnes&Sheffiels BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Barnes&Sheffiels BVBA op de google maps. Adres en contacten Barnes&Sheffiels BVBA
Location of Barnes&Sheffiels BVBA on the google maps. Address and contacts of Barnes&Sheffiels BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Barnes&Sheffiels BVBA Barnes&Sheffiels BVBA: T-PALM | Francois Ets | DOLPHIN SAFE | ELECTRO VERHOEVEN | Schumacher I (Psychologue)

Other related companies as Barnes&Sheffiels BVBA: T-PALM | Francois Ets | DOLPHIN SAFE | ELECTRO VERHOEVEN | Schumacher I (Psychologue)

Barnes&Sheffiels BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Barnes&Sheffiels BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06631866455. Het bedrijf Barnes&Sheffiels BVBA bevindt zich op het adres: Jan Van Rijswijcklaan 166, Antwerpen, 2020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Barnes&Sheffiels BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Barnes&Sheffiels BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Barnes&Sheffiels BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Barnes&Sheffiels BVBA, openstaande posities, locatie van Barnes&Sheffiels BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Barnes&Sheffiels BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Barnes&Sheffiels BVBA, company assigned to the tax number BE06631866455. The company Barnes&Sheffiels BVBA is located at the address: Jan Van Rijswijcklaan 166, Antwerpen, 2020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Barnes&Sheffiels BVBA were not found.
The main activity of Barnes&Sheffiels BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Barnes&Sheffiels BVBA is not available. You also can look at reviews of Barnes&Sheffiels BVBA, open positions, location of Barnes&Sheffiels BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Barnes&Sheffiels BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Barnes&Sheffiels BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Barnes&Sheffiels BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Barnes&Sheffiels BVBA, employees, financial statistics.