Bank Brussel Lambert

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Bank Brussel Lambert
Private companiesMotion Pictures • Bank Brussel Lambert

Contactgegevens Bank Brussel Lambert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bank Brussel Lambert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bank Brussel Lambert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Technologiepark 3 gent, Vl-Brabant 1040, België

Telefoon (phone): 61393482441Fax (+32-61393482441Fax) 61393482441Fax (+32-61393482441Fax)

Fax (fax): +32 (64) 225-47-19 +32 (64) 225-47-19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bank Brussel Lambert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bank Brussel Lambert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bank Brussel Lambert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bank Brussel Lambert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bank Brussel Lambert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bank Brussel Lambert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bank Brussel Lambert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bank Brussel Lambert
Products information Bank Brussel Lambert

BTW identificatienummer (tax): BE03548828125
Ondernemingsnummer: 4639495849
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Bank Brussel Lambert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bank Brussel Lambert
(Get full report from official database of BE for Bank Brussel Lambert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bank Brussel Lambert
Addition kinds of activities for Bank Brussel Lambert

20680000. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
22410404. Braids, textiel | Braids, textile
22690200. Chemische coating of behandeling van smalle stoffen | Chemical coating or treating of narrow fabrics
38250217. Logic circuit testers | Logic circuit testers
39959900. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec

Werken bij Bank Brussel Lambert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bank Brussel Lambert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bank Brussel Lambert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bank Brussel Lambert. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele magazijnier | Opglabbeek | 2 ploegen of nacht (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar magazijniers voor het scannen en omwikkelen van producten. Ook sta je in voor het stapelen van paletten.

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • Keukenplaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

  • LOODGIETER (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je start van nul op een werf tot de volledige afwerking van sanitair en centrale verwarming. - Kap en slijpwerk. - Het trekken van alle leidingen voor gast - water - electriciteit - Installatie van badkamer meubelen, hangen van wc's, plaatsen van radiatoren en ketels. - Douchecabines plaatsen

  • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

  • Kapper / Kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

  • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

Zoek naar antwoorden van Bank Brussel Lambert in sociale netwerken
Look for responds of Bank Brussel Lambert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bank Brussel Lambert. Laat een reactie achter voor Bank Brussel Lambert. Bank Brussel Lambert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bank Brussel Lambert. Leave a respond for Bank Brussel Lambert. Bank Brussel Lambert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bank Brussel Lambert op de google maps. Adres en contacten Bank Brussel Lambert
Location of Bank Brussel Lambert on the google maps. Address and contacts of Bank Brussel Lambert

Andere gerelateerde bedrijven als come Bank Brussel Lambert Bank Brussel Lambert: Lossignol | VERDONCK J | GARAGE FRAN?OIS | Descheemaeker F | G.D.I. Communication

Other related companies as Bank Brussel Lambert: Lossignol | VERDONCK J | GARAGE FRAN?OIS | Descheemaeker F | G.D.I. Communication

Bank Brussel Lambert is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bank Brussel Lambert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03548828125. Het bedrijf Bank Brussel Lambert bevindt zich op het adres: Technologiepark 3 gent, Vl-Brabant 1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bank Brussel Lambert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bank Brussel Lambert is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bank Brussel Lambert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bank Brussel Lambert, openstaande posities, locatie van Bank Brussel Lambert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bank Brussel Lambert is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bank Brussel Lambert, company assigned to the tax number BE03548828125. The company Bank Brussel Lambert is located at the address: Technologiepark 3 gent, Vl-Brabant 1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bank Brussel Lambert were not found.
The main activity of Bank Brussel Lambert is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bank Brussel Lambert is not available. You also can look at reviews of Bank Brussel Lambert, open positions, location of Bank Brussel Lambert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bank Brussel Lambert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bank Brussel Lambert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bank Brussel Lambert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bank Brussel Lambert, employees, financial statistics.