BALL INTERNATIONAL SPRL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • BALL INTERNATIONAL SPRL
Private companiesCoal Mining • BALL INTERNATIONAL SPRL

Contactgegevens BALL INTERNATIONAL SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALL INTERNATIONAL SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALL INTERNATIONAL SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Vilain XIIII, 38, BRUXELLES, BRUXELLES 1000, België

Telefoon (phone): 32 2 6486378 32 2 6486378

Fax (fax): 32 2 6486378 32 2 6486378

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALL INTERNATIONAL SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALL INTERNATIONAL SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALL INTERNATIONAL SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALL INTERNATIONAL SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALL INTERNATIONAL SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALL INTERNATIONAL SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALL INTERNATIONAL SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALL INTERNATIONAL SPRL
Products information BALL INTERNATIONAL SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04602966308
Ondernemingsnummer: 6060577392
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 533,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in BALL INTERNATIONAL SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALL INTERNATIONAL SPRL
(Get full report from official database of BE for BALL INTERNATIONAL SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALL INTERNATIONAL SPRL
Addition kinds of activities for BALL INTERNATIONAL SPRL

358900. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
22730102. Auto vloerbedekking, behalve rubber of plastic | Automobile floor coverings, except rubber or plastic
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled
47310100. Transportagenten en makelaars | Transportation agents and brokers
73899928. Ijsoppervlak onderhoud: hockey, krullen, enz. | Ice surface maintenance: hockey, curling, etc.
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial

Werken bij BALL INTERNATIONAL SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALL INTERNATIONAL SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALL INTERNATIONAL SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALL INTERNATIONAL SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • MAGAZIJNIER MET WEEKENDWERK (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het ontvangen van leveringen. Je registreert de pakbonnen. Je bedient de klanten bij afhalen van goederen. Je plant transporten tussen magazijn en winkel en verwekt grote leveringen in centraal depot

  • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Antwerpen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • Medewerker ijsbaan (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ICE SKATING CENTER MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Als medewerker ijsbaan staat u in voor het onderhoud op en rond de ijspiste, zowel binnen-als buiten. U zorgt voor de huurschaatsen en onderhoud van de kleedkamers. U bewaakt de kwaliteit van het ijs en neemt de nodige maatregelen iom de ijsbaanverantwoordelijke. U helpt onze schaatsers steeds zo goed mogelijk verder. Concreet : Dweilen van het ijs tussen de diverse schaatsgelegenheden Slijpen van schaatsen Onderhoud van kleedkamers, verhuur- en sanitaire ruimtes, technische ruimte en ruimte rond het gebouw.

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • KELNER FLEXIJOB (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET ZWARTE HUIS

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten, rekent af en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van BALL INTERNATIONAL SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BALL INTERNATIONAL SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALL INTERNATIONAL SPRL. Laat een reactie achter voor BALL INTERNATIONAL SPRL. BALL INTERNATIONAL SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALL INTERNATIONAL SPRL. Leave a respond for BALL INTERNATIONAL SPRL. BALL INTERNATIONAL SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALL INTERNATIONAL SPRL op de google maps. Adres en contacten BALL INTERNATIONAL SPRL
Location of BALL INTERNATIONAL SPRL on the google maps. Address and contacts of BALL INTERNATIONAL SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BALL INTERNATIONAL SPRL BALL INTERNATIONAL SPRL: SOC. SةLECTION VINICOLE | ADRIEN FRANEAU | MAISON COSYNS | BART COOLS | BOULANGERIE SOQUETTE

Other related companies as BALL INTERNATIONAL SPRL: SOC. SةLECTION VINICOLE | ADRIEN FRANEAU | MAISON COSYNS | BART COOLS | BOULANGERIE SOQUETTE

BALL INTERNATIONAL SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BALL INTERNATIONAL SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04602966308. Het bedrijf BALL INTERNATIONAL SPRL bevindt zich op het adres: Rue Vilain XIIII, 38, BRUXELLES, BRUXELLES 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 533,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BALL INTERNATIONAL SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BALL INTERNATIONAL SPRL is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALL INTERNATIONAL SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALL INTERNATIONAL SPRL, openstaande posities, locatie van BALL INTERNATIONAL SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BALL INTERNATIONAL SPRL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BALL INTERNATIONAL SPRL, company assigned to the tax number BE04602966308. The company BALL INTERNATIONAL SPRL is located at the address: Rue Vilain XIIII, 38, BRUXELLES, BRUXELLES 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 533,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BALL INTERNATIONAL SPRL were not found.
The main activity of BALL INTERNATIONAL SPRL is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BALL INTERNATIONAL SPRL is not available. You also can look at reviews of BALL INTERNATIONAL SPRL, open positions, location of BALL INTERNATIONAL SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALL INTERNATIONAL SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALL INTERNATIONAL SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALL INTERNATIONAL SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALL INTERNATIONAL SPRL, employees, financial statistics.