Bakmat

Contactgegevens Bakmat: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bakmat: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bakmat

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kuitenbergstraat 106, Evergem, Oost-Vl 9940, België

Telefoon (phone): +32 (82) 709-38-97 +32 (82) 709-38-97

Fax (fax): +32 (84) 379-65-61 +32 (84) 379-65-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bakmat: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bakmat"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bakmat"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bakmat, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bakmat. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bakmat, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bakmat. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bakmat
Products information Bakmat

BTW identificatienummer (tax): BE06724975585
Ondernemingsnummer: 8461639404
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 252,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Bakmat zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bakmat
(Get full report from official database of BE for Bakmat)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bakmat
Addition kinds of activities for Bakmat

2672. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
355600. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
483201. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
17310103. Stand-by of noodstroom specialisatie | Standby or emergency power specialization
28130100. Kooldioxide | Carbon dioxide
48999903. Radar station operatie | Radar station operation
59630402. Gordijnen en gordijnen, huis-naar-huis | Drapes and curtains, house-to-house
61110104. Overheidslening voor de nationale hypotheek | Government national mortgage association
72990702. Rustruimte operatie | Rest room operation
79999913. Slot-car racebaan | Slot-car race track

Werken bij Bakmat: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bakmat: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bakmat. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bakmat. Looking for open vacancies in other companies

  • Voormaler (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Houthalen zijn wij op zoek naar een voormaler voor de produktieafdeling. De voormaler is bereid te werken in ploegen (morgen-, middag- en nachtploeg) en vervult volgende fysiek belastende en sterk uitvoerende taken: Voormalen en crushen van pigmenten Ompakken van pigmenten Bereiden van dispersies Thermisch behandelen van pigmenten Uitvoeren van clean-ups Gebruik van de pennemolen

  • Postbode Meise (m/v) (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Deeltijds Magazijnier (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een deeltijds magazijnmedewerker. Enerzijds sta je in voor het orderen en sorteren van het magazijn en anderzijds zorg je er voor dat iedere bestellingen ordelijk en netjes kan geleverd worden bij de klant. Het magazijn is jou verantwoordelijkheid en je draagt hier ook zorg voor. Je bent ook bereid de camion mee te laden en te lossen

  • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Bakmat in sociale netwerken
Look for responds of Bakmat in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bakmat. Laat een reactie achter voor Bakmat. Bakmat bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bakmat. Leave a respond for Bakmat. Bakmat on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bakmat op de google maps. Adres en contacten Bakmat
Location of Bakmat on the google maps. Address and contacts of Bakmat

Andere gerelateerde bedrijven als come Bakmat Bakmat: HUIS MIEKEMUIS | J.M. JAUCOT | Xaimont Toilettage | CRALS GALERIE SC | GILBERTE SCHOREELS

Other related companies as Bakmat: HUIS MIEKEMUIS | J.M. JAUCOT | Xaimont Toilettage | CRALS GALERIE SC | GILBERTE SCHOREELS

Bakmat is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bakmat, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06724975585. Het bedrijf Bakmat bevindt zich op het adres: Kuitenbergstraat 106, Evergem, Oost-Vl 9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 252,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bakmat zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bakmat is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bakmat is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bakmat, openstaande posities, locatie van Bakmat op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bakmat is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bakmat, company assigned to the tax number BE06724975585. The company Bakmat is located at the address: Kuitenbergstraat 106, Evergem, Oost-Vl 9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 252,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bakmat were not found.
The main activity of Bakmat is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bakmat is not available. You also can look at reviews of Bakmat, open positions, location of Bakmat on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bakmat, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bakmat, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bakmat, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bakmat, employees, financial statistics.