Azerty Games & Toys

Contactgegevens Azerty Games & Toys: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Azerty Games & Toys: address, phone, fax, email, website, opening hours

Azerty Games & Toys

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wommelgemsteenweg 18A, WIJNEGEM, B-2110, België

Telefoon (phone): (3233551112 (+32-(3233551112) (3233551112 (+32-(3233551112)

Fax (fax): 3233551119)- 3233551119)-

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Azerty Games & Toys: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Azerty Games & Toys"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Azerty Games & Toys"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Azerty Games & Toys, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Azerty Games & Toys. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Azerty Games & Toys, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Azerty Games & Toys. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Azerty Games & Toys
Products information Azerty Games & Toys

BTW identificatienummer (tax): BE07813446044
Ondernemingsnummer: 8779968261
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 328,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Azerty Games & Toys zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Azerty Games & Toys
(Get full report from official database of BE for Azerty Games & Toys)

Aanvulling soorten activiteiten voor Azerty Games & Toys
Addition kinds of activities for Azerty Games & Toys

104402. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
22990211. Geperste wolvel | Pressed wool felts
36250000. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
36950102. Drums, magnetisch | Drums, magnetic
38249903. Parkeermeters | Parking meters
39310209. Ukulelen en delen | Ukuleles and parts
72159900. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec

Werken bij Azerty Games & Toys: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Azerty Games & Toys: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Azerty Games & Toys. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Azerty Games & Toys. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B magazijn (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur B / magazijnier zal je instaan voor het ondersteunen in de winterwissels. Concreet sta je in voor de transporten, het laden en ontladen van camions op 3 sites en de stockage in de magazijnen

  • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DEFISAT

    Type: Vaste Job

    DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Herentals- Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van Azerty Games & Toys in sociale netwerken
Look for responds of Azerty Games & Toys in social networks

Lees alle opmerkingen voor Azerty Games & Toys. Laat een reactie achter voor Azerty Games & Toys. Azerty Games & Toys bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Azerty Games & Toys. Leave a respond for Azerty Games & Toys. Azerty Games & Toys on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Azerty Games & Toys op de google maps. Adres en contacten Azerty Games & Toys
Location of Azerty Games & Toys on the google maps. Address and contacts of Azerty Games & Toys

Andere gerelateerde bedrijven als come Azerty Games & Toys Azerty Games & Toys: CAPITO | HOME GOOD ENGELS | Orthopaedin B.V.B.A. | SALON MONIQUE | S. LEDOCQ

Other related companies as Azerty Games & Toys: CAPITO | HOME GOOD ENGELS | Orthopaedin B.V.B.A. | SALON MONIQUE | S. LEDOCQ

Azerty Games & Toys is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Azerty Games & Toys, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07813446044. Het bedrijf Azerty Games & Toys bevindt zich op het adres: Wommelgemsteenweg 18A, WIJNEGEM, B-2110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 328,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Azerty Games & Toys zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Azerty Games & Toys is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Azerty Games & Toys is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Azerty Games & Toys, openstaande posities, locatie van Azerty Games & Toys op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Azerty Games & Toys is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Azerty Games & Toys, company assigned to the tax number BE07813446044. The company Azerty Games & Toys is located at the address: Wommelgemsteenweg 18A, WIJNEGEM, B-2110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 328,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Azerty Games & Toys were not found.
The main activity of Azerty Games & Toys is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Azerty Games & Toys is not available. You also can look at reviews of Azerty Games & Toys, open positions, location of Azerty Games & Toys on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Azerty Games & Toys, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Azerty Games & Toys, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Azerty Games & Toys, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Azerty Games & Toys, employees, financial statistics.