Axel Vervoordt NV

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Axel Vervoordt NV
Private companiesInsurance Carriers • Axel Vervoordt NV

Contactgegevens Axel Vervoordt NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Axel Vervoordt NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Axel Vervoordt NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): St Jobsteenweg 64, 's Gravenwezel, B-2970, België

Telefoon (phone): 32 3 658 14 70 32 3 658 14 70

Fax (fax): +32 (57) 161-26-48 +32 (57) 161-26-48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Axel Vervoordt NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Axel Vervoordt NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Axel Vervoordt NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Axel Vervoordt NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Axel Vervoordt NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Axel Vervoordt NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Axel Vervoordt NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Axel Vervoordt NV
Products information Axel Vervoordt NV

BTW identificatienummer (tax): BE06777435302
Ondernemingsnummer: 1736633300
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Axel Vervoordt NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Axel Vervoordt NV
(Get full report from official database of BE for Axel Vervoordt NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Axel Vervoordt NV
Addition kinds of activities for Axel Vervoordt NV

411102. Straat- en karretransport | Street and trolley car transportation
10999905. Microlietwinning | Microlite mining
20330405. Groentesappen: geconcentreerd, warm pak | Vegetable juices: concentrated, hot pack
35999913. Propellers, schip en boot: bewerkt | Propellers, ship and boat: machined
38220103. Vochtigheidscontroles, airco-typen | Humidity controls, air-conditioning types
75210000. Auto parkeren | Automobile parking
89990802. Radio commentator | Radio commentator
94410402. Administratie van maatschappelijke en mannelijke programma's, staatsregering | Administration of social and manpower programs, state government

Werken bij Axel Vervoordt NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Axel Vervoordt NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Axel Vervoordt NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Axel Vervoordt NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Product manager document automation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

  • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

  • WERFLEIDER (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • HULPVERKOPER/STUDENT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHOCOLATERIE DE BURG

    Type: Studentenjob

    Je helpt bij het verkopen van pralines en chocoladetoebehoren, confiserie en biscuiterie. Je maakt ballotins met pralines voor onze klanten. Je staat niet in voor de kassa. Je helpt af en toe bij het aanvullen van de winkel en bij het inpakken van producten en geschenken.

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Axel Vervoordt NV in sociale netwerken
Look for responds of Axel Vervoordt NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Axel Vervoordt NV. Laat een reactie achter voor Axel Vervoordt NV. Axel Vervoordt NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Axel Vervoordt NV. Leave a respond for Axel Vervoordt NV. Axel Vervoordt NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Axel Vervoordt NV op de google maps. Adres en contacten Axel Vervoordt NV
Location of Axel Vervoordt NV on the google maps. Address and contacts of Axel Vervoordt NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Axel Vervoordt NV Axel Vervoordt NV: Franssens Cleaning Services NV | GT JARDINS | PMU | Pacqu茅e L | GUIDO DIRICKX

Other related companies as Axel Vervoordt NV: Franssens Cleaning Services NV | GT JARDINS | PMU | Pacqu茅e L | GUIDO DIRICKX

Axel Vervoordt NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Axel Vervoordt NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06777435302. Het bedrijf Axel Vervoordt NV bevindt zich op het adres: St Jobsteenweg 64, 's Gravenwezel, B-2970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 738,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Axel Vervoordt NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Axel Vervoordt NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Axel Vervoordt NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Axel Vervoordt NV, openstaande posities, locatie van Axel Vervoordt NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Axel Vervoordt NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Axel Vervoordt NV, company assigned to the tax number BE06777435302. The company Axel Vervoordt NV is located at the address: St Jobsteenweg 64, 's Gravenwezel, B-2970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 738,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Axel Vervoordt NV were not found.
The main activity of Axel Vervoordt NV is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Axel Vervoordt NV is not available. You also can look at reviews of Axel Vervoordt NV, open positions, location of Axel Vervoordt NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Axel Vervoordt NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Axel Vervoordt NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Axel Vervoordt NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Axel Vervoordt NV, employees, financial statistics.