AutoS Mobiles

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • AutoS Mobiles
Private companiesHealth Services • AutoS Mobiles

Contactgegevens AutoS Mobiles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AutoS Mobiles: address, phone, fax, email, website, opening hours

AutoS Mobiles

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Mail 49, Bruxelles, BE 1050 BELGIUM, België

Telefoon (phone): (3241) 618150 (+32-(3241) 618150) (3241) 618150 (+32-(3241) 618150)

Fax (fax): 3241) 618150 3241) 618150

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AutoS Mobiles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AutoS Mobiles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AutoS Mobiles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AutoS Mobiles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AutoS Mobiles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AutoS Mobiles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AutoS Mobiles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AutoS Mobiles
Products information AutoS Mobiles

BTW identificatienummer (tax): BE07911773681
Ondernemingsnummer: 3101684570
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in AutoS Mobiles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AutoS Mobiles
(Get full report from official database of BE for AutoS Mobiles)

Aanvulling soorten activiteiten voor AutoS Mobiles
Addition kinds of activities for AutoS Mobiles

2026. Vloeistofmelk | Fluid milk
239200. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
35470204. Hot strip mill machines | Hot strip mill machinery
35629900. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
36790103. Vertragingslijnen | Delay lines
37280112. Pontoons, vliegtuigen | Pontoons, aircraft
80490301. Spraakpatholoog | Speech pathologist

Werken bij AutoS Mobiles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AutoS Mobiles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AutoS Mobiles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AutoS Mobiles. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobijnopzetter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een bobijnopzetter.

  • Allround magazijnier met Heftruckattest (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van afwisseling in je job, heb je ervaring als magazijnier en beschik je bovendien over een geldig Heftruckattest? Voor een bedrijf in Wetteren zijn we op zoek naar een allround magazijnier! Je bent onmiddellijk beschikbaar en je kan zelfstandig tot in Wetteren geraken Je hebt ervaring met laden en lossen aan de laadkaai en beschikt tevens over een geldig Heftruckattest Ervaring als magazijnier is een must Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken Je bent bereid om in een 3-ploegensysteem te werken

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • isolateur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van AutoS Mobiles in sociale netwerken
Look for responds of AutoS Mobiles in social networks

Lees alle opmerkingen voor AutoS Mobiles. Laat een reactie achter voor AutoS Mobiles. AutoS Mobiles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AutoS Mobiles. Leave a respond for AutoS Mobiles. AutoS Mobiles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AutoS Mobiles op de google maps. Adres en contacten AutoS Mobiles
Location of AutoS Mobiles on the google maps. Address and contacts of AutoS Mobiles

Andere gerelateerde bedrijven als come AutoS Mobiles AutoS Mobiles: Collin A | W LENGLAERT | HOLIDAY CITY CENTER NV | CARO'S VIDEO CLUB | PATRIK VAN DAMME

Other related companies as AutoS Mobiles: Collin A | W LENGLAERT | HOLIDAY CITY CENTER NV | CARO'S VIDEO CLUB | PATRIK VAN DAMME

AutoS Mobiles is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AutoS Mobiles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07911773681. Het bedrijf AutoS Mobiles bevindt zich op het adres: Rue du Mail 49, Bruxelles, BE 1050 BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 639,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AutoS Mobiles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AutoS Mobiles is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AutoS Mobiles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AutoS Mobiles, openstaande posities, locatie van AutoS Mobiles op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AutoS Mobiles is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is AutoS Mobiles, company assigned to the tax number BE07911773681. The company AutoS Mobiles is located at the address: Rue du Mail 49, Bruxelles, BE 1050 BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 639,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AutoS Mobiles were not found.
The main activity of AutoS Mobiles is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AutoS Mobiles is not available. You also can look at reviews of AutoS Mobiles, open positions, location of AutoS Mobiles on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AutoS Mobiles, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AutoS Mobiles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AutoS Mobiles, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AutoS Mobiles, employees, financial statistics.