atelier Lannaux

Contactgegevens atelier Lannaux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data atelier Lannaux: address, phone, fax, email, website, opening hours

atelier Lannaux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 143/147 rue Ph. Baucq, Bruxelles, Brabant 1040, België

Telefoon (phone): 32 2 648 18 75 32 2 648 18 75

Fax (fax): 32 2 648 18 75 32 2 648 18 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) atelier Lannaux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "atelier Lannaux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "atelier Lannaux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van atelier Lannaux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen atelier Lannaux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of atelier Lannaux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees atelier Lannaux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti atelier Lannaux
Products information atelier Lannaux

BTW identificatienummer (tax): BE07862884521
Ondernemingsnummer: 8992004394
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in atelier Lannaux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor atelier Lannaux
(Get full report from official database of BE for atelier Lannaux)

Aanvulling soorten activiteiten voor atelier Lannaux
Addition kinds of activities for atelier Lannaux

334102. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
20519902. Bakkerij, voor thuisbezorging | Bakery, for home service delivery
23110101. Formele jassen, mannen en jongeren ': van aangekochte materialen | Formal jackets, men's and youths': from purchased materials
36760000. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
38120121. Instrument landingssystemen (ils), in de lucht of in de grond | Instrument landing systems (ils), airborne or ground

Werken bij atelier Lannaux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in atelier Lannaux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor atelier Lannaux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for atelier Lannaux. Looking for open vacancies in other companies

  • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Covestro NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

  • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Lasser (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    we zoeken een polyvalente metaalbewerker een lasser die heel flexibel is om ons team te versterken. Ben jij onze hardwerkende kandidaat aarzel dan niet ons te contacteren

  • Automecanicien (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in de vacature van Automecanicien? Dan voldoe je aan volgende pijlers: Je hebt een passie voor wagens. Je bezit een diploma automecanicien relevante ervaring als automecanicien is een pluspunt Je bent flexibel naar uren toe. Als je één van volgende talen beheerst is dit voldoende: Nederlands Frans of Engels

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

    Regio: MARIEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • Werkvoorbereider (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: INTEGRAL

    Type: Vaste Job

    Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

Zoek naar antwoorden van atelier Lannaux in sociale netwerken
Look for responds of atelier Lannaux in social networks

Lees alle opmerkingen voor atelier Lannaux. Laat een reactie achter voor atelier Lannaux. atelier Lannaux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for atelier Lannaux. Leave a respond for atelier Lannaux. atelier Lannaux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie atelier Lannaux op de google maps. Adres en contacten atelier Lannaux
Location of atelier Lannaux on the google maps. Address and contacts of atelier Lannaux

Andere gerelateerde bedrijven als come atelier Lannaux atelier Lannaux: EVRART & FILS | JOHAN VAN RIET | FRITERIE RH?TO FRITE | MAISON SONOCONCEPT | EMMANUELLE BERTRAND

Other related companies as atelier Lannaux: EVRART & FILS | JOHAN VAN RIET | FRITERIE RH?TO FRITE | MAISON SONOCONCEPT | EMMANUELLE BERTRAND

atelier Lannaux is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is atelier Lannaux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07862884521. Het bedrijf atelier Lannaux bevindt zich op het adres: 143/147 rue Ph. Baucq, Bruxelles, Brabant 1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in atelier Lannaux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van atelier Lannaux is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van atelier Lannaux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van atelier Lannaux, openstaande posities, locatie van atelier Lannaux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

atelier Lannaux is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is atelier Lannaux, company assigned to the tax number BE07862884521. The company atelier Lannaux is located at the address: 143/147 rue Ph. Baucq, Bruxelles, Brabant 1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in atelier Lannaux were not found.
The main activity of atelier Lannaux is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of atelier Lannaux is not available. You also can look at reviews of atelier Lannaux, open positions, location of atelier Lannaux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over atelier Lannaux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf atelier Lannaux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about atelier Lannaux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company atelier Lannaux, employees, financial statistics.