ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS
Private companiesLegal Services • ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS

Contactgegevens ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE LENNIK 808, BRUSSELS, BRUSSELS 1070, België

Telefoon (phone): 32 2 555 36 34 32 2 555 36 34

Fax (fax): 32 2 555 47 28 32 2 555 47 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS
Products information ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS

BTW identificatienummer (tax): BE08900817871
Ondernemingsnummer: 5893585205
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS
(Get full report from official database of BE for ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS
Addition kinds of activities for ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS

284199. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
911102. Uitvoerende kantoren, staat en lokaal | Executive offices, state and local
01190303. Zonnebloem boerderij | Sunflower farm
25110102. Beddengoed: hout | Bedside stands: wood
73899930. Marine reporting | Marine reporting

Werken bij ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS. Looking for open vacancies in other companies

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Kok (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Damme regio Brugge zijn wij op zoek naar een keukenhulp die ervaring heeft als fazant/wildsnijder. je staat in voor het ontbenen, en versnijden van gevogelte tijdens het wildseizoen. je bereid de borden en mis en place voorDit gaat over een tijdelijke functie van 15 oktober tot eind februari 2019

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

    Regio: BUDINGEN

    Bedrijf: PERFECT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • Bediende boekhouding - ideale start voor schoolverlaters (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een sterkgroeiend bedrijf regio Kortrijk gaan wij op zoek naar een boekhoudkundig medewerker: Je staat in voor: - Het opmaken en opvolgen van verkoopfacturen vanuit SAP - Het opmaken van oorsprongscertificaten - Het beheer master data e-mail voor het versturen van facturen per e-voicing - De maandelijkse intercompany afstemming en rapportering - De maandelijkse BTW & Intrastat aangifte en IC listing - De voorbereiding maandelijkse en/of kwartaalaangiftes BTW en Intrastat, alsook IC opgaves in verschillende landen - De controle van documenten bij uitvoer

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • All round administratief bediende ( vast contract ) FT of 4/5 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO regio Waregem zoeken wij een administratief bediende op de aankoopdienst. - Je staat de aankoop manager bij in zijn projecten . - Administratieve ondersteuning van de aankoopdossiers - Leveranciers contacteren om de bestellingen op te volgen . - Voorraadbeheer . De staat ook in voor de offerte opmaak en opvolging . Onderingave , telefonische contacten met de klanten , ... Deze functie is een doorgroeifunctie naar een volwaardige aankoop . ( prijzen onderhandelen , projecten beheren , prijzen vergelijken van de leveranciers , ...)

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS in sociale netwerken
Look for responds of ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS. Laat een reactie achter voor ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS. ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS. Leave a respond for ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS. ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS op de google maps. Adres en contacten ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS
Location of ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS on the google maps. Address and contacts of ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS: BP Self-Service | PEETERS P | Massaux J | Van Der Raay A BVBA | WIJNGAERD

Other related companies as ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS: BP Self-Service | PEETERS P | Massaux J | Van Der Raay A BVBA | WIJNGAERD

ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08900817871. Het bedrijf ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS bevindt zich op het adres: ROUTE DE LENNIK 808, BRUSSELS, BRUSSELS 1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 427,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS, openstaande posities, locatie van ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS, company assigned to the tax number BE08900817871. The company ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS is located at the address: ROUTE DE LENNIK 808, BRUSSELS, BRUSSELS 1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 427,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS were not found.
The main activity of ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS is not available. You also can look at reviews of ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS, open positions, location of ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSOCIATION OF BELGIAN HOSPITALS, employees, financial statistics.