ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS
Private companiesAdministration of Economic Programs • ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS

Contactgegevens ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue d'Auderghem, 76, Bruxelles, 4000, België

Telefoon (phone): 32 2 736 9131 32 2 736 9131

Fax (fax): 32 2 732 8990 32 2 732 8990

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS
Products information ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS

BTW identificatienummer (tax): BE01290863037
Ondernemingsnummer: 8405334472
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS
(Get full report from official database of BE for ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS
Addition kinds of activities for ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS

8071. Medische laboratoria | Medical laboratories
284403. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
357899. Berekenings- en boekhoudapparatuur, niet inbegrepen | Calculating and accounting equipment, nec
361303. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
911101. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national
23950400. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
33390104. Zink smelting (primair), inclusief zinkresidu | Zinc smelting (primary), including zinc residue
39310508. marimba | Marimbas
59991700. Educatieve hulpmiddelen en elektronische trainingsmateriaal | Educational aids and electronic training materials
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors

Werken bij ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Chauffeur containervervoer (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur containervervoer vertrek je dagelijks vanuit het depot in Sint-Gillis-Waas naar bedrijven in de Antwerpse haven om de containers op te halen. De containers leeg je op het depot in Sint-Gillis-Waas met behulp van een heftruck. Nadien breng je de lege container terug naar het bedrijf en haalt nieuwe containers op in de Antwerpse haven.     Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in granen, ben ik op zoek naar een chauffeur containervervoer.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Leuven, 12 uur per week (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor een gastgezin wonende te Leuven. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • HULPKOK VOOR RESTAURANT EN FEESTZAAL - SALONS DE VREDE ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de volledige maaltijd van a tot z in teamverband.

  • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

  • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS in sociale netwerken
Look for responds of ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS. Laat een reactie achter voor ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS. ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS. Leave a respond for ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS. ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS op de google maps. Adres en contacten ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS
Location of ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS on the google maps. Address and contacts of ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS: FORTIS | Weyts Drankencentrale BVBA | ALICE BLERET | DIGITEC SPRL | MAGALI TIMMERMAN

Other related companies as ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS: FORTIS | Weyts Drankencentrale BVBA | ALICE BLERET | DIGITEC SPRL | MAGALI TIMMERMAN

ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01290863037. Het bedrijf ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS bevindt zich op het adres: Avenue d'Auderghem, 76, Bruxelles, 4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS, openstaande posities, locatie van ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS, company assigned to the tax number BE01290863037. The company ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS is located at the address: Avenue d'Auderghem, 76, Bruxelles, 4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS were not found.
The main activity of ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS is not available. You also can look at reviews of ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS, open positions, location of ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSOCIATION EUROPEENNE DES RADIOS, employees, financial statistics.