FLTRANSREC NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLTRANSREC NV

Contactgegevens FLTRANSREC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTRANSREC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTRANSREC NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ijzeren Bareel 1 8587 Spiere-Helkijn - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-25-42-80 32-56-25-42-80

Fax (fax): 32-56-46-11-51 32-56-46-11-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTRANSREC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTRANSREC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTRANSREC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTRANSREC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTRANSREC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTRANSREC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTRANSREC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTRANSREC NV
Products information FLTRANSREC NV

BTW identificatienummer (tax): BE04666137695
Ondernemingsnummer: 5831512451
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 791,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLTRANSREC NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTRANSREC NV
(Get full report from official database of BE for FLTRANSREC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTRANSREC NV
Addition kinds of activities for FLTRANSREC NV

3949. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
7338. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
22810402. Ruggaren, gesponnen | Rug yarn, spun
25990202. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
28419906. Textielzeep | Textile soap
31610000. Bagage | Luggage
39529901. Krijt: timmerlieden, bord, markering, kleermakers ', enz. | Chalk: carpenters', blackboard, marking, tailors', etc.

Werken bij FLTRANSREC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTRANSREC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTRANSREC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTRANSREC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Technieker Buitendienst (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker buitendienst ga je: indienststellen van nieuwe machines bij klanten. O.a.: walsen asfaltwerkmachines overslagkranen breek- en zeefmachines transportbanden thermocontainers verkleiningsmachines. preventief onderhoud uitvoeren op bovengenoemde machines opsporen en herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Student inpakken 15/10 (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Studentenwerk inpakken Kartonnen dozen vouwen en plooien inpakken

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Bewakingsagent haven Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SALUS GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor de bewaking van Haven en industriële sites in de regio Antwerpen zoeken wij gediplomeerde bewakers. Als bewakingsagent sta jij in voor: het onthaal en registratie, toegangscontrole, het aanmaken van toegangsbadges, het uitvoeren van preventieorders.

  • Reclame bedeler in Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van FLTRANSREC NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTRANSREC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTRANSREC NV. Laat een reactie achter voor FLTRANSREC NV. FLTRANSREC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTRANSREC NV. Leave a respond for FLTRANSREC NV. FLTRANSREC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTRANSREC NV op de google maps. Adres en contacten FLTRANSREC NV
Location of FLTRANSREC NV on the google maps. Address and contacts of FLTRANSREC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTRANSREC NV FLTRANSREC NV: M.V.V. BVBA | Vandenhouten E | SEB & Ric Auto | BORGIONS GEBRS | Remy A

Other related companies as FLTRANSREC NV: M.V.V. BVBA | Vandenhouten E | SEB & Ric Auto | BORGIONS GEBRS | Remy A

FLTRANSREC NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTRANSREC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04666137695. Het bedrijf FLTRANSREC NV bevindt zich op het adres: Ijzeren Bareel 1 8587 Spiere-Helkijn - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 791,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLTRANSREC NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTRANSREC NV is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTRANSREC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTRANSREC NV, openstaande posities, locatie van FLTRANSREC NV op de kaart.

FLTRANSREC NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTRANSREC NV, company assigned to the tax number BE04666137695. The company FLTRANSREC NV is located at the address: Ijzeren Bareel 1 8587 Spiere-Helkijn - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 791,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLTRANSREC NV were not found.
The main activity of FLTRANSREC NV is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTRANSREC NV is not available. You also can look at reviews of FLTRANSREC NV, open positions, location of FLTRANSREC NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTRANSREC NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTRANSREC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTRANSREC NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTRANSREC NV, employees, financial statistics.