Artexis SA/NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Artexis SA/NV
Private companiesBusiness Services • Artexis SA/NV

Contactgegevens Artexis SA/NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Artexis SA/NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Artexis SA/NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la caserne, 86, Brussels, BE 1000, België

Telefoon (phone): 32 2 7423800 32 2 7423800

Fax (fax): 32 2 7423811 32 2 7423811

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Artexis SA/NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Artexis SA/NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Artexis SA/NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Artexis SA/NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Artexis SA/NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Artexis SA/NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Artexis SA/NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Artexis SA/NV
Products information Artexis SA/NV

BTW identificatienummer (tax): BE04343414306
Ondernemingsnummer: 7197387695
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Artexis SA/NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Artexis SA/NV
(Get full report from official database of BE for Artexis SA/NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Artexis SA/NV
Addition kinds of activities for Artexis SA/NV

327205. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
356502. Verpakkings- en verpakkingsmachines | Packing and wrapping machinery
25120103. Houders: bekleed op houten kaders | Recliners: upholstered on wood frames
30690702. Weerstrip, sponsrubber | Weather strip, sponge rubber
30691102. Kombinaties, hard rubber | Combs, hard rubber
31110105. Riemleer | Strap leather
32630000. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
36710100. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
37140200. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
83990103. Buurtontwikkelingsgroep | Neighborhood development group

Werken bij Artexis SA/NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Artexis SA/NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Artexis SA/NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Artexis SA/NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • Elektricien | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de onderhoudsafdeling bij onze klant, zijn wij dringend op zoek naar een elektricien. Je takenpakket zal bestaan uit: Instaan voor alle onderhouds-, herstellings- en installatiewerkzaamheden aan de elektrische onderdelen van het machinepark, het materiaal en de gebouwen. Zorgen voor de implementatie van verbeterprojecten en nieuwe installaties. Regelmatig de goede werking van de machines controleren via checklist. Rapporteren aan de afdelingsverantwoordelijke.

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Haasrode, 8 uur per week (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Haasrode. Het gastgezin heeft iemand nodig die werk ziet liggen en het dùrft in handen te nemen. Bijvoorbeeld, de was en strijk; oven, frigo en diepvries proper maken, kasten opruimen, terras en tuinmeubelen netjes houden,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP SINT-KATELIJNE-WAVER (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Sint-Katelijne-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student winkelbediende bakkerij (weekends en vakanties) (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een student om iedere zondagvoormiddag te werken in een bakkerij te Bellegem. Hierbij bestel je de klanten in de bakkerij

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

Zoek naar antwoorden van Artexis SA/NV in sociale netwerken
Look for responds of Artexis SA/NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Artexis SA/NV. Laat een reactie achter voor Artexis SA/NV. Artexis SA/NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Artexis SA/NV. Leave a respond for Artexis SA/NV. Artexis SA/NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Artexis SA/NV op de google maps. Adres en contacten Artexis SA/NV
Location of Artexis SA/NV on the google maps. Address and contacts of Artexis SA/NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Artexis SA/NV Artexis SA/NV: Novoferm Industrie NV | ACR Automobielrestauratie & Constructiewerken Ruttyn | HAAS | GUIDO HUYSMANS | Sens茅e St茅phane

Other related companies as Artexis SA/NV: Novoferm Industrie NV | ACR Automobielrestauratie & Constructiewerken Ruttyn | HAAS | GUIDO HUYSMANS | Sens茅e St茅phane

Artexis SA/NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Artexis SA/NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04343414306. Het bedrijf Artexis SA/NV bevindt zich op het adres: Rue de la caserne, 86, Brussels, BE 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 447,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Artexis SA/NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Artexis SA/NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Artexis SA/NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Artexis SA/NV, openstaande posities, locatie van Artexis SA/NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Artexis SA/NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Artexis SA/NV, company assigned to the tax number BE04343414306. The company Artexis SA/NV is located at the address: Rue de la caserne, 86, Brussels, BE 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 447,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Artexis SA/NV were not found.
The main activity of Artexis SA/NV is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Artexis SA/NV is not available. You also can look at reviews of Artexis SA/NV, open positions, location of Artexis SA/NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Artexis SA/NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Artexis SA/NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Artexis SA/NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Artexis SA/NV, employees, financial statistics.