ARCHI-EUROPE BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • ARCHI-EUROPE BVBA
Private companiesCommunications • ARCHI-EUROPE BVBA

Contactgegevens ARCHI-EUROPE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCHI-EUROPE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCHI-EUROPE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dennendreef 8, KORTESSEM, LIMBURG 3721, België

Telefoon (phone): (32) 11 375609 (+32-(32) 11 375609) (32) 11 375609 (+32-(32) 11 375609)

Fax (fax): 32) 11 375607 32) 11 375607

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCHI-EUROPE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCHI-EUROPE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCHI-EUROPE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCHI-EUROPE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCHI-EUROPE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCHI-EUROPE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCHI-EUROPE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCHI-EUROPE BVBA
Products information ARCHI-EUROPE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05260772705
Ondernemingsnummer: 1131835937
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 158,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ARCHI-EUROPE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCHI-EUROPE BVBA
(Get full report from official database of BE for ARCHI-EUROPE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCHI-EUROPE BVBA
Addition kinds of activities for ARCHI-EUROPE BVBA

174201. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
20389900. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
28690601. aceetaldehyde | Acetaldehyde
36639912. Telemetering apparatuur, elektronisch | Telemetering equipment, electronic
48220200. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services

Werken bij ARCHI-EUROPE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCHI-EUROPE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCHI-EUROPE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCHI-EUROPE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Stockcontroleur (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterke logistieke speler in de waaslandhaven zijn we op zoek naar een stockcontroleur (m/v). Je moet operationeel zijn ingesteld aangezien de job bestaat uit ongeveer 75% operationeel werk (tellen) en 25% administratief werk (verwerken van telling). Jij zal verantwoordelijk zijn voor het controleren van de paletten in het magazijn. je controleert op aantal, kwaliteit, de staat, ...

  • Electricien (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Ieper zijn we op zoek naar elektriciens. - Zowel voor woningbouw als industriële projecten. - Zowel nieuwbouw als renovatie. - Installeren van elektrische nutsvoorzieningen in woningen en bedrijven: verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie en voeding van apparaten. - Werven vooral regio Ieper - Poperinge

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bilzen - Zutendaal - Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

Zoek naar antwoorden van ARCHI-EUROPE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ARCHI-EUROPE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCHI-EUROPE BVBA. Laat een reactie achter voor ARCHI-EUROPE BVBA. ARCHI-EUROPE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCHI-EUROPE BVBA. Leave a respond for ARCHI-EUROPE BVBA. ARCHI-EUROPE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCHI-EUROPE BVBA op de google maps. Adres en contacten ARCHI-EUROPE BVBA
Location of ARCHI-EUROPE BVBA on the google maps. Address and contacts of ARCHI-EUROPE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCHI-EUROPE BVBA ARCHI-EUROPE BVBA: BBL | W.S.V. LEOPOLDSBURG | WILLY FLUZIN | De Maere Marianne | CHEFARO

Other related companies as ARCHI-EUROPE BVBA: BBL | W.S.V. LEOPOLDSBURG | WILLY FLUZIN | De Maere Marianne | CHEFARO

ARCHI-EUROPE BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCHI-EUROPE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05260772705. Het bedrijf ARCHI-EUROPE BVBA bevindt zich op het adres: Dennendreef 8, KORTESSEM, LIMBURG 3721. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 158,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ARCHI-EUROPE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCHI-EUROPE BVBA is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCHI-EUROPE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCHI-EUROPE BVBA, openstaande posities, locatie van ARCHI-EUROPE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARCHI-EUROPE BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARCHI-EUROPE BVBA, company assigned to the tax number BE05260772705. The company ARCHI-EUROPE BVBA is located at the address: Dennendreef 8, KORTESSEM, LIMBURG 3721. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 158,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ARCHI-EUROPE BVBA were not found.
The main activity of ARCHI-EUROPE BVBA is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCHI-EUROPE BVBA is not available. You also can look at reviews of ARCHI-EUROPE BVBA, open positions, location of ARCHI-EUROPE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCHI-EUROPE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCHI-EUROPE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCHI-EUROPE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCHI-EUROPE BVBA, employees, financial statistics.