Antwerpse Lloyd n.v.

Contactgegevens Antwerpse Lloyd n.v.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antwerpse Lloyd n.v.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antwerpse Lloyd n.v.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vleminckstraat 18, B-2000 Antwerp, Belgium, België

Telefoon (phone): 32 3 234.05.50 32 3 234.05.50

Fax (fax): +32 (64) 412-66-78 +32 (64) 412-66-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antwerpse Lloyd n.v.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antwerpse Lloyd n.v."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antwerpse Lloyd n.v."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antwerpse Lloyd n.v., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antwerpse Lloyd n.v.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antwerpse Lloyd n.v., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antwerpse Lloyd n.v.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antwerpse Lloyd n.v.
Products information Antwerpse Lloyd n.v.

BTW identificatienummer (tax): BE04650482177
Ondernemingsnummer: 7414367675
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Antwerpse Lloyd n.v. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antwerpse Lloyd n.v.
(Get full report from official database of BE for Antwerpse Lloyd n.v.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antwerpse Lloyd n.v.
Addition kinds of activities for Antwerpse Lloyd n.v.

3911. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
769402. Motor reparatie diensten | Motor repair services
25110301. Wieg: hout | Cradles: wood
34979903. Folie, gelamineerd op papier of andere materialen | Foil, laminated to paper or other materials
38230417. Telemetering instrumenten, industrieel proces type | Telemetering instruments, industrial process type
38250207. Diode en transistor testers | Diode and transistor testers
48339901. Televisie vertaler station | Television translator station
49719900. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
50490108. Instrumenten van de landmeter | Surveyor's instruments

Werken bij Antwerpse Lloyd n.v.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antwerpse Lloyd n.v.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antwerpse Lloyd n.v.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antwerpse Lloyd n.v.. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmederwerker - DAG (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    inpak van de afgewerkte goederen (tapijt) Dagwerk : 7u-12u/13u15 – 16u30 Vrijdag 7u-15u15 doorwerken.

  • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

  • Service technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een gedreven service technieker. Als service technieker voer je onderhouds- en herstellingswerken uit in de garage of bij klanten ter plaatse, aan een breed gamma van goederenbehandelingsmachines gaande van middelzware en zware vorkheftrucks, over Terminal Tractors, Reach Stackers, Straddle Carriers tot Rubber-Tyred Gantry Cranes en Ship-to-shore Containerkraner.

  • Inpakker/operator M/V (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Machelen Ad Leie 8 uren per week (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Machelen aan de Leie.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: t-interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

  • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

  • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

    Type: Flexijob

    Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

Zoek naar antwoorden van Antwerpse Lloyd n.v. in sociale netwerken
Look for responds of Antwerpse Lloyd n.v. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antwerpse Lloyd n.v.. Laat een reactie achter voor Antwerpse Lloyd n.v.. Antwerpse Lloyd n.v. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antwerpse Lloyd n.v.. Leave a respond for Antwerpse Lloyd n.v.. Antwerpse Lloyd n.v. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antwerpse Lloyd n.v. op de google maps. Adres en contacten Antwerpse Lloyd n.v.
Location of Antwerpse Lloyd n.v. on the google maps. Address and contacts of Antwerpse Lloyd n.v.

Andere gerelateerde bedrijven als come Antwerpse Lloyd n.v. Antwerpse Lloyd n.v.: NEON ELITE NV | NICO VAN LAER | WATERSPORT MATHEUSSEN BVBA | Borduurshop Mi-Kado | AUGUST GODTS

Other related companies as Antwerpse Lloyd n.v.: NEON ELITE NV | NICO VAN LAER | WATERSPORT MATHEUSSEN BVBA | Borduurshop Mi-Kado | AUGUST GODTS

Antwerpse Lloyd n.v. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Antwerpse Lloyd n.v., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04650482177. Het bedrijf Antwerpse Lloyd n.v. bevindt zich op het adres: Vleminckstraat 18, B-2000 Antwerp, Belgium. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Antwerpse Lloyd n.v. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antwerpse Lloyd n.v. is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antwerpse Lloyd n.v. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antwerpse Lloyd n.v., openstaande posities, locatie van Antwerpse Lloyd n.v. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antwerpse Lloyd n.v. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Antwerpse Lloyd n.v., company assigned to the tax number BE04650482177. The company Antwerpse Lloyd n.v. is located at the address: Vleminckstraat 18, B-2000 Antwerp, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Antwerpse Lloyd n.v. were not found.
The main activity of Antwerpse Lloyd n.v. is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Antwerpse Lloyd n.v. is not available. You also can look at reviews of Antwerpse Lloyd n.v., open positions, location of Antwerpse Lloyd n.v. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antwerpse Lloyd n.v., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antwerpse Lloyd n.v., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antwerpse Lloyd n.v., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antwerpse Lloyd n.v., employees, financial statistics.