Antartica Design

Contactgegevens Antartica Design: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antartica Design: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antartica Design

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Walenstraat 87, Hasselt, 3500, België

Telefoon (phone): 32-11-24.25.63 32-11-24.25.63

Fax (fax): 32-11-22.76.01 32-11-22.76.01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antartica Design: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antartica Design"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antartica Design"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antartica Design, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antartica Design. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antartica Design, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antartica Design. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antartica Design
Products information Antartica Design

BTW identificatienummer (tax): BE08033996582
Ondernemingsnummer: 6375885009
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Antartica Design zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antartica Design
(Get full report from official database of BE for Antartica Design)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antartica Design
Addition kinds of activities for Antartica Design

27410604. Technische documenten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Technical papers: publishing only, not printed on site
30690105. Laboratoriumonderdelen: koffers, deksels, trechters, bekers, enz. | Laboratory sundries: cases, covers, funnels, cups, etc.
32990302. Beugels, architectonisch: gips | Brackets, architectural: plaster
34790102. Graveren sieraden, zilverwerk of metaal | Engraving jewelry, silverware, or metal
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment
63210201. Ongevallenverenigingen, wederzijds | Accident associations, mutual
75429901. Carwash, automatisch | Carwash, automatic

Werken bij Antartica Design: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antartica Design: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antartica Design. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antartica Design. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • Ploegbaas (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • All-round Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: E-EUROTECH

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een geschikte kandidaat ter ondersteuning van onze technische dienst.

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

Zoek naar antwoorden van Antartica Design in sociale netwerken
Look for responds of Antartica Design in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antartica Design. Laat een reactie achter voor Antartica Design. Antartica Design bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antartica Design. Leave a respond for Antartica Design. Antartica Design on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antartica Design op de google maps. Adres en contacten Antartica Design
Location of Antartica Design on the google maps. Address and contacts of Antartica Design

Andere gerelateerde bedrijven als come Antartica Design Antartica Design: BATINET | FERNAND HENRY | VANMELLO | PHOTO ALSEMBERG | Pays-Bas (au)

Other related companies as Antartica Design: BATINET | FERNAND HENRY | VANMELLO | PHOTO ALSEMBERG | Pays-Bas (au)

Antartica Design is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Antartica Design, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08033996582. Het bedrijf Antartica Design bevindt zich op het adres: Walenstraat 87, Hasselt, 3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Antartica Design zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antartica Design is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antartica Design is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antartica Design, openstaande posities, locatie van Antartica Design op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antartica Design is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Antartica Design, company assigned to the tax number BE08033996582. The company Antartica Design is located at the address: Walenstraat 87, Hasselt, 3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Antartica Design were not found.
The main activity of Antartica Design is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Antartica Design is not available. You also can look at reviews of Antartica Design, open positions, location of Antartica Design on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antartica Design, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antartica Design, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antartica Design, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antartica Design, employees, financial statistics.